SOLD OUT la spectacolele programate în acest week-end la Teatrul de Stat Ioan Slavici

SOLD OUT la spectacolele programate în acest week-end la Teatrul de Stat Ioan Slavici

Toate biletele pentru cele două spectacole – ,,Cerere în căsătorie” și ,,Totul despre femei” – de astăzi și de mâine, de la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” au fost epuizate de câteva zile. Cele două spectacole se bucură, încă de la premieră, de aprecierea publicului și la fiecare reprezentație sala teatrului s-a dovedit neîncăpătoare pentru publicul spectator. Drept dovadă este faptul că și de această dată acestea se joacă cu casa închisă.

Astăzi, 20 februarie, de la ora 19, este programat la sala Studio spectacolul ,,Cerere în căsătorie”, după A.P. Cehov, în traducerea și adaptarea scenică a lui Florin Covalciuc. Actorii din distribuția acestui spectacol sunt Angela Petrean – Varjasi, Ionel Bulbuc și Florin Covalciuc.

Mâine, 21 februarie, tot la sala Studio și tot de la ora 19 va avea loc spectacolul ,,Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. Din distribuție fac parte îndrăgitele actrițe Adriana Ghiniță, Dorina – Darie Peter și Liliana Balica. Decorul este realizat de Onisim Colta iar costumele sunt semnate Oana – Cătălina Văran.

Cei care nu au reușit să-și cumpere bilet trebuie să știe că spectacolele vor fi programate și în perioada următoare. De exemplu, ,,Totul despre femei” va avea următoarea reprezentație joi, 25 februarie, de la ora 19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.