Sprijin de la PSD pentru administraţiile publice locale din judeţul Arad

Sprijin de la PSD pentru administraţiile publice locale din judeţul Arad

Administraţiile publice din judeţul Arad, inclusiv municipiul Arad şi Consiliul Judeţean Arad, au semnat în cursul zilei de ieri şi de azi acte adiţionale la contractele derulate prin PNDL, informează deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

Potrivit acestuia, localităţile din judeţul Arad primesc, astfel, bani în plus pentru proiectele de dezvoltare locală.

„Este o veste foarte bună pentru Arad, există un plan de investiţii care ajută Aradul. Ca să vă dau doar câteva exemple, municipiul Arad va primi în perioada 2015-2018 peste 24,6 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor şi a semnat un contract pentru peste 21,5 milioane de lei pe care îi poate folosi până la finalul lui 2017. Dacă în 12 ani de mandat nu a reuşit să rezolve problema drumurilor din municipiu, Gheorghe Falcă şi cel care va prelua funcţia de la dânsul în 2016 vor avea un sprijin concret pentru reabilitarea drumurilor, un obiectiv important pentru arădeni. La fel, Consiliul Judeţean Arad primeşte banii necesari pentru reabilitarea drumului judeţean Arad – Felnac, pentru care CJA a mai primit o dată bani anul trecut de la Guvern, fără să fie în stare să îl reabiliteze. Dăm publicităţii astăzi lista cu actele adiţionale la PNDL, care înseamnă bani pentru localităţile din judeţul Arad, înseamnă investiţii şi crearea de noi locuri de muncă pentru economia locală. În total, administraţiile locale au semnat contracte în valoare de 184.768.322 lei, o sumă uriaşă care va moderniza localităţile judeţului. Această alocare arată o strategie pe termen mediu de dezvoltare a judeţului Arad, gândită de guvernarea PSD. Această strategie vine să completeze alocările mari de fonduri pe care Aradul le-a primit în ultimii ani”, a spus deputatul Dorel Căprar, într-o conferinţă de presă.

Lista investiţiilor din judeţul Arad

  1. Inteligentilor,lasati manipularea si raspundeti la o intrebare simpla,”Cand alocati bani pt.finalizarea pasajelor rutiere care leaga nu doar Aradul ci si Romania de occident? Din 2012,cand guvernul pontanac a taiat finantarile,va laudati-si va ajuta ghenderii si postacii-ca vin bani,nu gluma,ca hotul Falca este vinovat,etc.,etc.. O fi vinovat de orice Falca-si va dau exemple concrete,nu minciuni ca voi,caprari,madute si toata adunatura de incompetenti!-dar aici vina va apartine,escrocilor incompetenti pesedistoizi.

    Raspunde
  2. sa vina banii sa avem ce fura! fara numar fara numar!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.