Top 10 cele mai sexy, frumoase și provocatoare jucătoare de tenis (GALERIE FOTO)

Top 10 cele mai sexy, frumoase și provocatoare jucătoare de tenis (GALERIE FOTO)

În plină formă, retrase recent din activitate, actuale mămici și adevărate „furtuni” răvășitoare la orice eveniment la care participă, la orice shooting și adevarate atracții pe terenul de joc, fetele din lumea tenisului țin mereu să își arate atuurile. Indiferent că vorbim de terenul de tenis, sala de forță sau de o plajă.

  1. Eugenie Bouchard (24 de ani). Una dintre cele mai promițătoare jucătoare de tenis, canadianca Bouchard este cu siguranță cea mai HOT din lumea tenisului feminin. Chiar dacă tenisul nu e de partea ei în aceste momente, toate blițurile o vizează. Grație unui fizic fabulos, unui zâmbet incendiar și frumuseții copleșitoare, Genie face furori întotdeauna.

  

2. Ana Ivanovic (30 de ani). Deși retrasă din activitate, sârboaica a fost întotdeauna prietenă fidelă cu camera foto. Mereu apreciată pentru feminismul, naturalețea și frumusețea de care dă dovadă, Ana a reușit să adune o mulțime de contracte de sponsorizare și o sumedenie de shootinguri foto.

3. Caroline Wozniacki (27 de ani)Frumoasa daneză, una dintre cele mai apreciate sportive din ultimii ani și una dintre cele mai spectaculoase prezențe de pe terenul de tenis și nu numai. Frumoasa blondă are mereu apariții savuroase, zâmbetul si calitățile fizice fiindu-i categoric punctele forte.

4. Maria Kirilenko (31 de ani). Probabil una dintre cele mai frumoase rusoaice din lumea sportului, Maria Kirilenko este actuală mămică și retrasă din lumea tenisului. Cu un farmec incendiar, un zâmbet ucigaș și mereu cu atitudine, Maria a reușit mereu să intre în grațiile oricărei personale, mai ales în ale bărbaților.

5. Sorana Cîrstea (27 de ani). Din acest top nu putea lipsi o româncă. Nu vorbim de orice româncă și de una cu adevărat atrăgătoare, sexy și feminină. Cîrstea este din ce în ce mai bună prietenă cu aparatul de fotografiat, dovadă fiind pozele din ultimul timp. Mereu are apariții incendiare, un fizic de invidiat și o coadă imensă de bărbați care o curtează.

6. Maria Sharapova (30 de ani)Rusoaica este una dintre cele mai de succes femei din lumea sportului. Are la picioare milioane de fani din toată lumea, fani câștigați prin prestațiile de pe terenul de tenis. Faima nu se oprește aici, Maria este și un foarte căutat model, o femeie de afaceri foarte bună și o femeie uimitoare. Frumusețea ei nu poate fi contestată de către nimeni, fizicul de invidiat și atitudinea de femeie fatală.

7. Mandy Minella (32 de ani). Luxemburgheza Mandy Minella este proaspătă mamă. Nu a pus punct carierei, tocmai ce a revenit după naștere iar apariția ei pe teren a fost ca întotdeauna una WOW. O tipă extrem de fină, frumoasă și atractivă și pe terenul de tenis și în afara lui.

8. Sloane Stephens (24 de ani). Urmașa Serenei Williams, după cum mai este cunoascută americanca Stephens. Un real talent pe terenul de tenis iar de anul acesta a cucerit tot ce se poate în rândul bărbaților. O femeie cu forme de invidiat, un fizic extrem de bine construit și cu o carismă cu adevărat cuceritoare.

 

9. Dominika Cibulkova (28 de ani). Una dintre cele mai scunde jucătoare de tenis, Dominika este cunoascută pentru aparițiile fabuloase de la evenimentele unde participă. O femeie frumoasă, naturală, senzuală, sexy și căsătorită(din nefericire).

10. Vitalia Diatchenko (27 de ani). Vitalia este cea care încheie acest top și totodată a treia rusoaică din acest top. O jucătoare de tenis chinuită din nefericire de accidentări. Este o adevărată cuceritoare, atracție inevitabilă pentru bărbați datorită frumuseții și farmecului irezistibil.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.