Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” continuă înscrierile

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” continuă înscrierile

Universitatatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizează a doua sesiune de admitere în luna septembrie 2020.

Vă puteți înscrie la una sau mai multe specializări din cadrul celor 6 facultăți:

▶ Facultatea de Medicină

▶ Facultatea de Medicină Dentară

▶ Facultatea de Farmacie

▶ Facultatea de Științe Juridice

▶ Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport

▶ Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie

La specializările Medicină in limba română, Medicină dentară și Farmacie, admiterea este pe baza de examen test grilă online. La restul specializărilor de licență și masterat admiterea se face pe baza concursului de dosare.

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere ONLINE pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad la adresa de web: admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet. De asemenea, Centrul Permanent de Inscriere si Informatii UVVG, B-dul Revolutiei 94-96 este deschis toata luna august, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00

După cum menţiona şi rectorul UVVG, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad are infrastructura necesară desfăşurării cursurilor online încă de câţiva ani, cei care studiază în cadrul instituţiei de învăţământ superior fiind deja familiarizaţi cu predarea, dar şi cu înscrierile online.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro ; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro ; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.