Strada Constituţiei, IMPRACTICABILĂ la un an de la protestul localnicilor din Colonie – UPDATE!

Strada Constituţiei, IMPRACTICABILĂ la un an de la protestul localnicilor din Colonie – UPDATE!

La un an de la protestul arădenilor din zona Colonie a cartierului Aradul Nou, strada Constituţiei este în continuare impracticabilă.

„Nemulţumirile noastre vizavi de situaţia mizerabilă a drumurilor au atins cote maxime iar indiferenţa şi miserupismul din partea Primăriei ne-au făcut să decidem să ieşim în stradă, cu scopul de a ne face auziţi”, au afirmat, atunci, coloniştii.

Deşi între timp administraţia locală a asfaltat câteva dintre străzile din zonă, Constituţiei a rămas neasfaltată, din cauza unei conducte de gaz, spun localnicii. Aceştia susţin însă că pe stradă se putea pune măcar nişte pietriş, pentru a face drumul practicabil.

Deocamdată, localnicii au postat doar imagini pe Facebook, întrebându-l pe primarul Gheorghe Falcă dacă mai ţine mine ce s-a întâmplat în urmă cu un an…

Ce urmează? Asfaltarea sau un nou protest?

Foto: Facebook

UPDATE/ După apariţia pozelor pe Facebook, municipalitatea a executat (azi!) lucrări şi pe strada Constituţiei, astfel încât aceasta a devenit practicabilă.

  1. da lucrarile vor tine pana la urmatoarea ploaie, scrie corect ce au facut, cine citeste are impresia ca problema e rezolvata. resturi de asfalt ARUNCATE PE SUPRAFATA PESTE NOROI SI APA NU AU CUM SA FIE ALTCEVA DECAT PRAF IN OCHII PROSTILOR

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.