Străzi LĂSATE DE IZBELIŞTE de operatorul de deszăpezire, la prima ninsoare serioasă. S-a acţionat doar pe arterele principale

Străzi LĂSATE DE IZBELIŞTE de operatorul de deszăpezire, la prima ninsoare serioasă. S-a acţionat doar pe arterele principale

Operatorul de deszăpezire a acţionat sâmbătă seara cu material antiderapant doar pe principalele artere din oraş, celelalte străzi fiind lăsate de izbelişte, de parcă ar fi fost nelocuite sau necirculate.

S-a mai acţionat şi pe pante, rampe, poduri şi pasaje rutiere.

Potrivit Municipalităţii, intervenţiile operatorului specializat SC RER Ecologic Service Oradea au vizat combaterea formării poleiului. Pentru acest lucru s-a intervenit cu şase autospeciale, cu ajutorul cărora s-a împrăştiat material antiderapant.

„În cazul în care ninsorile  continuă, se va interveni şi cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea căilor publice în funcţiune”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

În pofida „combaterii formării poleiului”, acesta era prezent duminică dimineaţă pe străzile municipiului, lucru confirmat şi pe grupul de Facebook Radar ARAD (un adevărat barometru al traficului şi evenimentelor rutiere în judeţul Arad):

  1. in fiecare an e asa arunca doar pe centru in cartiere nu ajung niciodata sau doar pe ulitele din fata. sa le fie rusine!!

    Raspunde
  2. iarna asta iar a venit asa dintr-o data , si bieti oameni au fost luati pe nepregatite !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.