SUNETE CIUDATE şi PREZENŢE STRANII! GROTA bântuită, misterul din Munţii României

SUNETE CIUDATE şi PREZENŢE STRANII! GROTA bântuită, misterul din Munţii României

Munţii României sunt foarte spectaculoşi, atrăgând anual numeroşi turişti, chiar şi din străinătate, dornici de cutreierat trasee fascinante.

Există nenumărate legende care vorbesc despre fenomenele paranormale petrecute în adâncul masivelor muntoase, cele mai cunoscute fiind cele legate de Munţii Bucegi, unde se spune că se află un foarte puternic centru energetic, drumeţii obosiţi după ore întregi de urcuş redobândindu-şi energia brusc, într-un mod inexplicabil.

Una din cele mai interesante poveşti este cea a grotei din Munţii Piatra Craiului, care este mai mult decât o legendă, localnicii fiind convinşi că ce se spune despre ea este adevărat.

Potrivit adevarul.ro care citează universulargesean.ro, în munţii respectivi se află o grotă bântuită, care nu poate fi fotografiată sau filmată şi nici nu i s-a dat un nume. Ea se află după cabana Plaiu Foii pe un traseu nemarcat, unde nu multă lume are curajul să meargă.

Puţinii oameni care au ajuns la ea au relatat toţi acelaşi lucru, şi anume că nu se poate intra înăuntru, intrarea fiind blocată de roci, iar prin crăpăturile şi ferestrele din stâncă se poate vedea interiorul ei, care este perfect rotund şi pare a fi o peşteră mai mare.

Cel mai interesant detaliu este faptul că, în spate, se poate observa o statuie înaltă, cioplită din piatră, care întruchipează un om cu o sabie în mână. Se spune că peştera a fost locuită de vechii daci, ale căror spirite încă bântuie acea zonă.

Curajoşii care s-au aventurat până acolo au spus că aveau senzaţia că nu sunt singuri, că se simţeau nişte prezenţe stranii şi se auzeau voci şi râsete malefice din adâncul peşterii.

Oamenii de ştiinţă nu s-au încumetat să cerceteze misterioasa grotă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.