Suporter Club UTA taxează LÂNCEZEALA cu care se desfăşoară lucrările de modernizare de la stadion

Suporter Club UTA taxează LÂNCEZEALA cu care se desfăşoară lucrările de modernizare de la stadion

Suporter Club UTA a dat publicităţii o nouă solicitare pe care a adresat-o Primăriei Municipiului Arad, după ce la alte două asemenea solicitări nu a primit nici un răspuns.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât cele sesizate de Suporter Club UTA pot împieta asupra bunei desfăşurări a competiţiei de liga a II-a în care UTA va fi angrenată începând de luna viitoare.

Redăm, în cele ce urmează, solicitarea transmisă de Suporter Club UTA:

Primăria Municipiului Arad,
Domnului director executiv al Direcției Patrimoniu, Ioan Ignat

Suporter Club UTA a depus, în ultimele 12 luni, două notificări oficiale la Primăria Municipiului Arad care au vizat necesitatea de a aduce Stadionul ”Motorul” la niște standarde minime de confort și civilizație pentru o arenă de Liga a III-a, respectiv a II-a. De fiecare dată, motivația demersului nostru a fost dată de lipsa îmbunătățirilor necesare pentru desfășurarea în condiții decente a meciurilor echipei UTA. Din păcate, îmbunătățirile la care făceam referire în adresele 50729 / 06.08.2014 și 15806 / 16.03.2015 (nu am primit răspuns oficial la niciuna din ele) nu s-au realizat pe parcursul anului competițional 2014-2015, și chiar dacă unele lucrări au fost începute în această vară, ritmul lor de realizare este foarte lent, condiții în care nu vor putea fi terminate până la începerea sezonului oficial al ligii secunde, 29 august 2015.

Ținând cont de apropierea datei de începere a noului campionat al ligii secunde, solicităm – de această dată și public – urgentarea lucrărilor de renovare a stadionului Motorul astfel încât acestea să fie încheiate până la data primului joc oficial. Am văzut că necesitatea acestor îmbunătățiri este cunoscută și aprobată la nivelul Primăriei Arad, ca urmare a declarațiilor recente ale unor oficiali. Exemplificăm prin declarația unui consilier municipal ce cuprinde și cerințele noastre exprimate prin cele două adrese deja transmise către dumneavoastră: ”Modernizăm stadionul și datorită reglementărilor impuse, dar și pentru că nu dorim să ne facem de râs. Va fi relocată tabela de pe ”Francisc Neuman”, iar capacitatea va crește prin amenajarea unor tribune mobile. În plan sunt incluse și lucrări de pavaj, o zonă specială pentru suporterii oaspeților, căi de acces, căsuțe pentru vânzarea biletelor, dar și modernizări la vestiare”, sursa: http://sportarad.ro/casa-mai-frumoasa-pentru-uta-in-liga-secunda-incep-lucrarile-de-modernizare-la-motorul/.  În aceste condiții nu înțelegem de ce lucrările trenează și în această vară, dat fiind faptul că exigențele pentru omologarea stadionului au crescut, având în vedere eșalonul superior în care vom juca începând din august.  Nu acceptăm ca meciurile UTA-ei să se desfășoare în condițiile existente până acum: fără tabelă de marcaj, fără alei pavate, cu locuri puține s.a.m.d. Atragem atenția asupra faptului că în curând vom întâlni adversari și mai puternici, nume importante în fotbalul românesc precum Rapid sau U Cluj, care vor aduce la stadion un număr mult mai mare de suporteri decât anul trecut.

            Clubul UTA, ca și organizator de competiție, trebuie să facă față și din punctul de vedere al condițiilor oferite spectatorilor, ori ca reprezentant al proprietarului bazei sportive, vă solicităm să luați măsurile necesare pentru urgentarea lucrărilor de la baza sportivă „Motorul”, casa temporară a Bătrânei Doamne a fotbalului românesc, până la încheierea modernizării arenei Francisc Neuman.

Vă rugăm să ne comunicați răspunsul dumneavoastră la adresa de e-mail suporterclubuta@yahoo.com.

Suporter Club UTA
Prin Secretar, Laurențiu Albu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.