SUPORTERII maghiari au făcut SCANDAL la intrarea în ROMÂNIA. Au ARUNCAT cu PETARDE şi cutii de BERE!

SUPORTERII maghiari au făcut SCANDAL la intrarea în ROMÂNIA. Au ARUNCAT cu PETARDE şi cutii de BERE!

Sute de suporteri maghiari au intrat cu trenul, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în România, aceştia îndreptându-se spre Bucureşti, acolo unde începând cu ora 19,00, pe Stadionul „Naţional Arena”, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Ungariei, eveniment la care sunt aşteptate să participe peste 50.000 de persoane.

Intrarea suporterilor maghiari în România nu a fost una lipsită de incidente. Aceştia au aruncat din tren, în gările din Curtici şi Arad, cu petarde şi cutii de bere şi au scandat de la ferestre „Ungaria! Ungaria”, au scăpat însă fără amenzi şi asta pentru că potrivit jandarmilor suporterii maghiari nu au pus în pericol siguranţa publică.

În Gara Curtici, au fost moblizate forţe de ordine, aproximativ o sută de jandarmi, poliţişti, dar şi pompieri, pentru a asigura siguranţa publică pe perioada staţionării trenului care este unul special, având pictate pe locomotivă chipurile celor mai importanţi fotbalişti din Ungaria.

Totodată, în Gara Curtici au urcat mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi români care îi escortează pe suporteri până în Bucureşti.

Foto: Digi24.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.