SURPRINZĂTOR/ Această femeie a decis să locuiască ÎN TREN. Vezi MOTIVUL alegerii NEAŞTEPTATE

SURPRINZĂTOR/ Această femeie a decis să locuiască ÎN TREN. Vezi MOTIVUL alegerii NEAŞTEPTATE

Cu toţii ne dorim să avem căsuţa noastră, sau măcar un mic apartament pe care să-l amenajăm cum vrem noi, pe scurt un loc pe care-l putem numi „acasă”.

Tânăra studentă nemţoaică, Leonie Muller, a decis să renunţe la confortul unei case pentru a locui în tren. Motivul acestei decizii radicale a fost o ceartă seriosă cu proprietarul apartamentului unde stătea în chirie, în urma căreia a fost dată afară.

Toate posesiunile ei încap într-un rucsac, astfel că i-a fost uşor să-şi pună planul în practică. Ea şi-a făcut un abonament la tren care îi permite să meargă pe toate rutele din Germania.

Leonie susţine că are multe avantaje adoptând un asemenea stil de viaţă. Îşi poate scrie proiectele pentru facultate pe drum, se poate spăla în baia din tren, mereu cunoaşte oameni noi şi vede locuri interesante. Mai mult decât atât, era într-o relaţie la distanţă cu prietenul ei, pe care acum îl vede mult mai des.

Ea mai face pauze între călătorii şi doarme acasă la mama, bunica sau la prietenul ei, atunci când ajunge la ei în oraş.

Toată experienţa va fi folosită pentru lucrarea de la finalizarea studiilor sale.

Sursa: metro.co.uk

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.