SURPRIZĂ de proporții pentru mama unui presupus TRAFICANT DE DROGURI. S-a trezit cu MASCAȚII LA UȘĂ, dar a crezut că aceștia sunt STRIPPERI

SURPRIZĂ de proporții pentru mama unui presupus TRAFICANT DE DROGURI. S-a trezit cu MASCAȚII LA UȘĂ, dar a crezut că aceștia sunt STRIPPERI

Întâmplare de râsu-plânsu pentru o femeie din Brașov. Femeia, mamă a unui presupus traficant de droguri a avut parte de o surpriză de proporții când mascații au făcut o descindere la locuința sa, chiar în data de 8 martie.

Brașoveanca a luat totul în glumă, crezând că fiul ei i-a pregătit o surpriză de Ziua Femeii, aşa cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în „mascaţi”.

Procurorii şi poliţiştii BCCO au făcut atunci trei percheziţii concomitente în Târgu-Mureş şi în judeţul Braşov, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Mascații au descoperit într-un apartament din Mureș, pe care tânărul din Braşov, student în anul 5 la Medicină în Târgu-Mureş, îl avea închiriat împreună cu un coleg de-al lui, tot student la Medicină, cantitatea totală de un kilogram de canabis şi 56 de pastile de ecstasy.

În acelaşi timp, procurorii şi poliţiştii au făcut percheziţii şi la două adrese din satul Cărpiniş, care aparţin familiei tânărului braşovean. Și aici au găsit 120 grame de canabis, precum şi o cultură de canabis în curs de dezvoltare de zece plante, de care se ocupa mama studentului braşovean.

Abia după ce a fost ridicată și dusă la secția de poliție, femeia a înțeles că nu era vorba de o glumă.

Cei doi studenți distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar.

Atât femeia, cât şi cei doi studenţi, cu vârste de 23, respectiv 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru cultură şi trafic de droguri de risc și riscă acum ani grei de închisoare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.