Surpriza SECULICI: Fostul vicepremier a fost invitat de Traian Băsescu să candideze din partea PMP

Surpriza SECULICI: Fostul vicepremier a fost invitat de Traian Băsescu să candideze din partea PMP

Prezent la Arad la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară care a avut loc la EXPO, Traian Băsescu i-a adresat lui Gheorghe Seculici, fost preşedinte al PDL Arad şi vicepremier al României, invitaţia de a candida din partea PMP.

„Ştiu că în sală se află domnul Seculici. Poate vă gândiţi să candidaţi pe lista noastră”, i-a lansat Băsescu invitaţia fostului său coleg de partid. În acel moment, Gheorghe Seculici s-a ridicat şi a urcat în prezidiu, unde a fost întâmpinat de Traian Băsescu, în aplauzele asistenţei. Cei doi şi-au strând mîinile, Seculici luând loc apoi alături de candidaţii PMP.

Întrebat dacă va candida, Gheorghe Seculici nu a dat un răspuns categoric, precizând că în zilele următoare se va stabili forma de colaborare dintre el şi PMP.

Seculici ar putea candida fie la Consiliul Judeţean, fie pe lista pentru Consiliul Local Municipal.

Seculici lansare candidati PMP

  1. eu l-as vedea ca Presedinte a Consiliului Judetean Arad. Nu cred ca va dori sa fie simplu membru la Consiliului Municipal. Ma intreb de ce ALDE nu i-a facut primul oferta. Timpul le va rezolva pe toate.

    Raspunde
  2. pentru ca _ALDE are alt rol bine stabilit de Falca

    Raspunde
  3. Seculici se duce la consiliul judetean pt ca asa e intelegerea. deci nu va fi Cionca presedinte ci Seculici. e la mintea cocosului!

    Raspunde
  4. Domnu Claudiu se vede ca nu aveti nici -o treaba cu ce reprezinta ALDE !!!Va spun in ALDE este nucleul dur din fostul pnl ce nu au dorit trecerea Partidului la PPE.sper ca ati inteles !!!

    Raspunde
  5. Claudiule bati campii baiete.

    Raspunde
  6. Preşedintele Consiliului Judeţean Arad va fi Seculici, se pare că în lumina ultimelor evenimente plăcute şi mai puţin plăcute în Arad a apus o epocă cea a lui Falcă şi Cionca

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.