SURSE/ Ioţcu va propune SCHIMBAREA lui Adrian Ţolea din funcţia de vicepreşedinte al CJA

SURSE/ Ioţcu va propune SCHIMBAREA lui Adrian Ţolea din funcţia de vicepreşedinte al CJA

Scandalul de ieri, din şedinţa Consiliului Judeţean Arad se lasă cu urmări.

Potrivit informaţiilor noastre, Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, va propune schimbarea lui Adrian Ţolea din funcţia de vicepreşedinte.

Propunerea urmează să fie făcută în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Arad.

De remarcat, că aceasta ar putea trece lejer la vot, dacă ar fi să ne luăm după ceea ce s-a întâmplat în şedinţa de ieri, când – cu două excepţii (abţineri) – ceilalţi consilieri judeţeni s-au poziţionat de partea lui Nicolae Ioţcu, în detrimentul lui Adrian Ţolea.

Totuşi, lucrurile nu sunt atât de simple, ştiindu-se că democrat-liberalilor li s-au cerut demisiile în alb la partid iar unii dintre ei, mai slabi de înger, ar putea să cedeze la presiunea conducerii PDL Arad.

  1. in sfarsit o decizie de salutat!!

    Raspunde
  2. ce mai conteaza atata timp cat primarul va trece la pmp

    Raspunde
  3. Buna dimineata d-le Iotcu.Bine ca v-ati trezit.
    Toata cnstea.

    Raspunde
  4. sa-ncalzit iotcu cu ordonanta data de psd si ponta,si acum are curajul sa faca gura mare,da oare iotcu uita ca a fost ajutat de Falca sa ajunga presedinte la consiliu judetean,nenea lopatar de la cet are curaj (de fapt nu e vorba de curaj,este lipsa de bun simt si respectsa denigreze pe toata lumea care la ajutat sa ajunga „domnu Iotcu”.Pacat domnule Iotcu ca ai ajuns sa denigrezi pe toata lumea care te-a ajutat sa ajungi ceea ce esti acum.Da vorba ceea,vine randu la bolandu,si cand vei pica, vei pica tare de sus. Pacat.

    Raspunde
  5. PROPUNERE INDECENTA 29 august, 2014, 6:48 pm

    Schimbal mai iute,ca pe tuse se incalzeste Parpalica-bulibasa de Dolj…..iar in locul coloratului,se pregateste Tripa Florin,alta poama …..

    Raspunde
  6. Lucrurile incep sa se lamureasca, Parpala o sa-si primeasca plata pt. distrugerea PNL-ului aradean, si asta prin slugoii lui numiti ….. Cristina, Galis , Balcea , pacat de liberalii care au crezut in aceste putori.

    Raspunde
  7. Toti liberalii scarbiti de comportamentul celor enumerati de tine sunt asteptati la PLR.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.