SURSE/ Nu a dorit să transforme COMEMORAREA lui Ioan Slavici în CAMPANIE ELECTORALĂ pentru Iohannis

SURSE/ Nu a dorit să transforme COMEMORAREA lui Ioan Slavici în CAMPANIE ELECTORALĂ pentru Iohannis

Primarul comunei Şiria, Valentin Bot, a refuzat să aprobe împărţirea de materiale electorale cu candidatul ACL Klaus Iohannis la manifestările dedicate marelui scriitor Ioan Slavici care au avut loc duminică, la Şiria.

Potrivit unor surse democrat-liberale, deşi de la partid s-au trimis materiale electorale cu Klaus Iohannis, primarul Valentin Bot a refuzat categoric să transforme evenimentul în campanie electorală.

„Primarul a spus că nu doreşte să politizarea evenimentul şi transformarea lui într-unul de campanie electorală”, au precizat pentru newsar.ro surse democrat-liberale.

La Şiria au avut loc, duminică, manifestări de comemorare a 89 de ani de la moartea lui Ioan Slavici, prilej cu care – între altele – a fost inaugurat un teatru de vară care-i poartă numele şi a fost sfinţit monumentul în care a fost depus pământ de la mormântul scriitorului, care se află la Panciu.

  1. 89 de ani s-au comemorat, 90 de ani sunt la anul

    Raspunde
  2. Am corectat. Multumesc pt. precizare!

    Raspunde
  3. Trebuie sa precizez de la inceput ca nu sunt fanul lui Bot dar frumos ceea ce a realizat in memoria lui Slavici, si frumos de asemenea gestul de a nu politiza evenimentul. Ce nu am inteles simbolistica numarului 89. Si mai am o problema, palatele din vecinatatea acestor monumente ar fi bine sa dispara, nu prea par in specificul local.

    Raspunde
    • cum pula sa imparta Botu pliante ACL cand el e fan Udrea? Asta cu politizarea e prosteala pentru pulime. Ai uitat cat parandarat si-a luat de la sala de sport facuta de Udrea?

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.