SURSE/ PNL şi PDL vor FUZIONA după alegerile EUROPARLAMENTARE!

SURSE/ PNL şi PDL vor FUZIONA după alegerile EUROPARLAMENTARE!

Surse din PDL au declarat pentru www.newsar.ro că democrat-liberalii vor fuziona cu liberalii după alegerile europarlamentare din luna mai, un termen exact pentru acest lucru nefiind încă stabilit. Fuziunea ar urma să aibă loc pentru crearea unui partid puternic de dreapta în România, care să poată ţine piept Partidului Social Democrat ce domină scena politică din postura celui mai important partid de stânga. Informaţia a fost confirmată şi de surse din PNL.

Până atunci, cele două partide luptă din răsputeri pentru a obţine rezultate cât mai favorabile la alegerile europarlamentare, pentru că atât liberalii cât şi democrat-liberalii îşi doresc să fie vioara nr. 1 în momentul fuziunii.

În acest sens, PNL cât şi PDL şi-au propus să obţină, fiecare, un scor de 20% la europarlamentare. Liberalii vorbesc chiar de 25%, în timp ce democrat-liberalii speră la 23,5%. Împreună, cele două partide ar devansa PSD, care şi-a fixat o ţintă de 35% dar speră la 42-43%.

Oricum, prin fuziunea PNL cu PDL, social-democraţii ar fi devansaţi la un capitol care de această dată nu mai ţine de rezultatul alegerilor europarlamentare – şi anume numărul de primari la nivel naţional, lucru care ar putea fi hotărâtor în perspectiva câştigării alegerilor prezidenţiale de la finele anului.

  1. fuzioneaza ca sa ce? crede cineva ca sunt mai buni sau mai rau ca PSD??? clasa politica infecta!!!!!!!!

    Raspunde
  2. nu/mi place politica dar o atitudine impotriva PSD trebuia luata cumva. din nefericire PDL nu este partidul de la care sa mai speram ceva, cum nici PNL nu face prea multe parale.

    Raspunde
  3. Dupa ce infestat viata Aradului pentru o lunga perioada,acum Falca va trage in jos si PNL.Pacat.

    Raspunde
  4. Sigur vor urma o gramada de demisii din pnl, oricum pnl arad este o anexa a pdleului

    Raspunde
  5. Singurul partid care mai are șanse e PP DD

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.