SURSE/ SCANDAL între Falcă şi Ţolea!? S-ar fi lăsat cu AMENINŢĂRI…

SURSE/ SCANDAL între Falcă şi Ţolea!? S-ar fi lăsat cu AMENINŢĂRI…

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, şi Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, ar fi fost protagoniştii unui (nou) scandal intern în PNL, la o şedinţă desfăşurată joi seara.

Potrivit surselor noastre, cearta dintre cei doi s-ar iscat, la fel ca şi data trecută (caz prezentat, la momentul respectiv, în presa locală), de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

De această dată scandalul nu a vizat opiniile diferite în ceea ce priveşte managementul spitalului, ci a pornit de la un aparat medical.

Nu au transpirat foarte multe amănunte legate de disputa dintre cei doi, dar am aflat că Ţolea l-ar fi întrebat pe Falcă dacă „asta a fost o ameninţare?”.

Cert este că Falcă şi Ţolea s-ar fi răstit unii la alţii, spre mirarea celor prezenţi, cărora nu le-a venit să creadă ce aud.

  1. Era de asteptat la cat il barfea tolea pe falca peste tot.

    Raspunde
  2. mai putin si se luau la bataie. aia cu barfitul e invers. Falca il barfeste pe Tolea!! poate si invers dar stiu sigur ca Falca si Cionca il barfesc

    Raspunde
  3. Falca si Tolea , doua pizde`n cur. Pfffff

    Raspunde
  4. urmeaza scandalul de la compania de apa. Tocmai au facut o mare greseala, o sa se lase cu dosare penale, absolut sigur:) abia astept

    Raspunde
  5. normal,lui falca ii plac lingaii si slugoi gen cionca,pistru!

    Raspunde
  6. Ce e Țolea fără Falcă? Praf în vânt.

    Raspunde
  7. ce e Falca fara Tolea? fara Tolea la CJA Falca nu mai controleaza judetul. chiar si asa primarii sunt anti-Falca. daca Tolea ii invrajbeste si mai mult impotriva lui Falca nu-l vad bine pe dictatorul de la Brad…… credeti-ma ca stiu ce vorbesc 😉

    Raspunde
  8. ce vremuri traim , se razvratesc sclavii faraonului
    urmeaza probabil caderea in disgratie si apoi executia tolomacului care pana mai ieri era cu limba in curul faraonului de ziceai ca nu se mai satura de atata lins.

    Raspunde
  9. Vine o zi in 2016 cand scapam de Falca.
    Noul primar al Aradului va fi Ciprian Florin Luca

    Raspunde
  10. Alexxx esti beat. Du-te la somn.

    Raspunde
  11. ADI nu te lasa stapanit de Falca si vaca de GEANINA,ca vei ajunge sa-l cunosti pe DRAGAN.Pazea!!!!!

    Raspunde
  12. Care Luca ??? Ăla nebunul ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.