SURSE/ SCANDAL în PNL Arad: Listele de candidaţi alegerile parlamentare, CONTESTATE de primari

SURSE/ SCANDAL în PNL Arad: Listele de candidaţi alegerile parlamentare, CONTESTATE de primari

Listele cu care PNL Arad va candida la alegerile parlamentare au provocat nemulţumiri în organizaţia judeţeană a liberalilor. Mai mulţi primari contestă modul de întocmire a listelor, despre care – se spune – au fost făcute de un singur om, într-un singur birou.

Potrivit informaţiilor noastre, nemulţumirea primarilor este legată de prezenţa lui Glad Varga pe primul loc al listei pentru Camera Deputaţilor şi a lui Ion Şcheau pe locul al doilea al listei pentru Senat. În cel de al doilea caz, nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât Şcheau ocupă locul pe listă în detrimentul lui Constantin Traian Igaş, unul dintre senatorii pe funcţie ai PNL Arad.

„Nu mi se pare normal să nu fim consultaţi şi să ni se pună în faţă o listă pe care să o aprobăm”, a declarat, pentru NewsAr.ro, un primar liberal, sub acoperirea anonimatului.

Conform unor surse din PNL, pe locurile eligibile pentru Camera Deputaţilor se regăsesc, în ordine, Glad Varga, Claudia Boghicevici sau Eusebiu Pistru (existând, se pare, o „competiţie” între cei doi) şi Sergiu Bîlcea, iar la Senat, tot în ordine, Ioan Cristina şi Ion Şcheau.

Din informaţiile noastre, mai mulţi primari se pregătesc să conteste listele de candidaţi şi au afirmat că nu le vor vota în Biroul Permanent Judeţean.

  1. E si normal sa nu votam , parlamentarii depind si de voturile noastre ! Falca trebuie sa înțeleagă ca nu e partidul lui !!daca nu înțelege i-l facem noi sa înțeleagă!

    Raspunde
  2. se stie cine sunt primarii care nu sunt de acord cu lista: cei din colegiul lui Igas si inca vreo cativa. deci sunt curios daca vor avea taria sa-i spuna asta lui Falca direct. vom vedea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.