SURSE/ Societatea civilă propune UN NUME CREDIBIL pentru Primăria Arad. Despre cine este vorba

SURSE/ Societatea civilă propune UN NUME CREDIBIL pentru Primăria Arad. Despre cine este vorba

Într-o perioadă în care clasa politică este hulită în ansamblul ei, societatea civilă din Arad vine cu o soluţie redutabilă în ceea ce priveşte desemnarea unui candidat credibil la funcţia de primar al municipiului Arad. Este vorba despre Sebastian Bulumac, implicat de 10 ani în acţiunile civice din Arad.

Sebastian Bulumac este iniţiator şi organizator al campaniei „Salvaţi Parcul Eminescu”. E, de asemenea, fondator al Suporter Club UTA (unde a fost preşedinte în primii trei ani de la înfiinţare) şi organizator al mai multor ediţii ale Marşului Bicicliştilor Arădeni. El s-a implicat în proiecte ce au ţinut de promovarea şi protejarea simbolurilor şi valorilor arădene, protecţia mediului, a organizat evenimente culturale şi sportive şi a militat pentru o administraţie transparentă şi drepturi cetăţeneşti.

Sebastian Bulumac

Sebastian Bulumac are 38 de ani, e născut şi crescut la Arad. Este casatorit şi are un copil. Acesta a absolvit Liceul „Moise Nicoară” Arad şi Facultatea de Matematică a Universităţii de Vest din Timişoara. De 13 ani, Sebastian Bulumac este managerul unei firme străine din domeniul automotive.

  1. nu inteleg, nu mai e la M10??

    Raspunde
  2. in sfarsit!! succes!!!!!!

    Raspunde
  3. un bulumac in cap 6 aprilie, 2016, 6:03 pm

    singura voce credibila a societatii civile, si anume C. Cristea a fost redusa la tacere.iar gogu nu se supara…de ce oare?

    Raspunde
  4. Cui propune ? Vine independent, vine din partea unui ong ? Care este castigul, s-a discutat cu ceilalți candidati sa se retragă si sa-l susțină ? Daca nu, atunci nu va fi decat un nou candidat, cu un procent mai mult sau mai putin consistent si deci de mai diminuează șansele ejectarii lui Falca…..

    Raspunde
  5. Adeluta Cristea 6 aprilie, 2016, 7:15 pm

    Seba Bulumac,deci ONG-ul invinge PSD.Omul care a organizat mitingurile din fata primariei dupa evenimentele de la Colectiv,marioneta sotilor Cristea.Astia de la PSD nu cred ca sunt normali,dar se pare ca Falca impune candidatul,iar candidatul este un Iohanist veritabil.Dupa ce sotii Cristea au acuzat intodeauna ca PSD-istii sunt hoti,au reusit sa le impuna un candidat,candidat care a ajutat la demiterea guvernului PSD,adica a guvernului Ponta.Oare aradenii pot fi prostiti si de data asta?

    Raspunde
  6. Un mare căcat, omul lui cristea!!!!

    Raspunde
  7. vad ca omul naste frici la cate unii. cel putin asta inteleg eu vazand comentariile negative la adresa lui. iar daca naste frici e bine. cei carora le e frica stiu ei de ce le este frica. pazea! 😉

    Raspunde
  8. Ăsta nu e de dreapta !
    Toată lumea stie ca de dreapta inseamna sa lucrezi la Stat.
    Aradenii au o singură valoare de dreapta : Gheorghe Falcă !

    Raspunde
    • Prostie mai mare nu poti auzi decat de la unul ca tine. Adica toti cei care lucreaza la stat sau fac administratie nu sunt de dreapta :)))) ba…da iti trebuie multa minte sa faci asa propaganda idioata. Tu hasbar nu ai ce inseamna a fi de dreapta sau de stanga, tu crezi ca inseamna unde muncesti :)))

      Raspunde
  9. Anka, nu naște frici, naște amuzament. E o diferență!

    Raspunde
  10. Ma gandeam ca nu o sa am cu cine vota, dar iata ca totusi sunt sperante. Am fost anul trecut la protestele din Parcul Eminescu. Mi-a placut mult implicarea lui Sebastian și curajul lui de a se bate cu administratia Falca. Era cazul sa avem si un candidat cu adevarat independent. Sper sa aiba parte de cat mai multa sustinere. Bafta!

    Raspunde
  11. Pare ok,păcat ca e omul soților Cristea,Adela tocmai în urma cu o săptămână i-a reproșat lui Falca faptul că poartă niște jeanși care arată că acesta are o orientare sexuală incertă.Ca de obicei e agresivă gratuit nu sexualitatea acestuia ne preocupă,are el alte defecte,multe!
    Vreau sa spun ca e un mare dezavantaj pt Sebastian Bulumac compania și influenta Adelei Cristea.
    Altfel,candidatul pare ok

    Raspunde
  12. Adeluta Cristea 6 aprilie, 2016, 9:16 pm

    Naste frica pe dracu,un papagal la fel ca si Cristea,o sa scoata si asta 2,3 la suta maxim la fel ca si mentorul lui.

    Raspunde
  13. Societatea civile este Ong ul finanțat de la sursele bugetare de la faraon , nu cred in acest demers.

    Raspunde
  14. Nu inteleg de ce se vb despre psd bucuresti si nu despre psd arad. Psd condus de un nenorocit care isi foloseste oamenii in campanii( trei ani sau patru) apoi ii eticheteaza ca ” nebuni”. Cu poate acest Dorel sa si denigreze colegelw? Se uita la el ca om? Ca „familist” , nu se gandeste ca are si el doi copii? Daca i ar face cine „nebuni” copii? Sau ii trateaza nicoara? Poate de aceea ia dat postul care il are… nu exista frica de Dumnezeu? Praful si pulberea se va alege de acest om, asa cum si a batut si el joc de altii! Nenorocitul

    Raspunde
  15. In sfarsit avem cu cine vota. Din partea familiei mele ai 6 voturi.
    Succes Sebastian!

    Raspunde
  16. Bulumac, cel care a militat pentru caderea Guvernului Ponta (PSD) a ajuns sa fie sustinut tocmai de … PSD.
    Tinerii frumosi si liberi nu vor oportunisti ca Bulumac. Acest personaj este sustinut de fam. Cristea, care din 4 in 4 ani isi gasea cate un partid ca sa candideze. Uite brusc acum au ajuns sa impuna „societatea civila”

    Raspunde
  17. Domnule ziarist, vedeti ca gresiti. Personajul asta nu e presedinte la suporterii UTA.

    Raspunde
  18. fara un partid puternic in spate nici un primar nu poate atrage fonduri de la buget pt. dezvoltarea orasului, pt.investitii .

    Raspunde
  19. Deja ati inceput sa dati in el insa dati degeaba pentru ca omul chiar e curat.
    Oportunist politic? Omul nu a fost niciodata inscris intr-un partid, nu a migrat de nicaieri catre nicaieri.
    Are o experienta manageriala de peste 11 ani in sectorul privat, adica are rezultate concrete nu povesti de politruc ieftin.
    Este fost presedinte la Suporter Club UTA si totodata unul dintre membrii fondatori ai acestei organizatii.
    Este aradean din tata in fiu, este absolvent al Moise Nicoara si al Facultatii de Matematica, adica nu un ciurli-burli aciaut prin Arad intr-o pereche rupta de blugi si cu sosete de poliester de ti se desfundau sinusurile cand se descalta.

    Tinerii, utistii si oamenii de buna credinta se vor regasi in candidatura lui.

    Raspunde
  20. Balamuc asta egal Nicu Ieran. Nici o diferenta intre ei.

    Raspunde
  21. Daca naste atata agitatie e bine doar ca e prea tarziu.

    Raspunde
  22. Mai bine iese tot falca ca are tolba plina si nu are unde sa puna ce mai fura

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.