Susține activitatea asociației caritabile a iubitorilor de animale la GALA ANIMED 2018. Cum poți participa

Susține activitatea asociației caritabile a iubitorilor de animale la GALA ANIMED 2018. Cum poți participa

Conducerea asociației Animed Arad îi invită pe arădeni la Gala Animed 2018, pe 1 aprilie, la Restaurantul Laser, între orele 16:00-22:00. Ținând cont că sunt Floriile şi Paştele Catolic veți avea parte de o zi de neuitat.

Anul acesta nu va trebui să luaţi bilet. Veniţi la Gală şi donaţi cât doriţi în cutia de donaţii. Vor fi obiecte pentru licitat, la fel ca dăţile trecute, iar meniul va fi vegetarian (fără carne, ouă şi produse lactate).

Obiectivele galei:
Sărbătorirea a 17 ani de muncă a asociaţiei caritabile autorizate Animed Arad în domeniul protecţiei animalelor.

Colaborarea cu mass-media şi diverşi sponsori cărora să le atragem şi să le menţinem sprijinul.

Răsfăţarea iubitorilor de animale, a membrilor, voluntarilor şi sponsorilor asociaţiei în semn de apreciere şi mulţumire pentru eforturile lor în domeniu. „Merităm cu toţii să ne uităm în urmă şi să ne aducem aminte pentru câteva ore de toate reuşitele, de toate animalele salvate, vindecate, adoptate, în ciuda dificultăţilor de resurse umane şi financiare. Salvarea animalelor părăsite şi maltratate sau accidentate este o muncă anevoioasă, laborioasa, interdisciplinara. Cere mult efort, mult timp, mulţi bani şi mult suflet. De multe ori eforturile depuse nu se soldează cu finaluri fericite. DAR trebuie şi merităm să ne amintim şi să ne bucurăm pentru cazurile fericite în care operaţiunile de salvare au fost încununate de succes şi nou născuţii cândva găsiţi în tomberon se bucura de o viaţă liniştită, sănătoasă şi în siguranţă alături de o familie adoptivă din ţara sau din străinătate”, spune președintele fondator al Animed Arad, Claudiu Iosim, medic veterinar.

Socializarea şi formarea de noi prietenii între iubitorii de animale. La Gală Animed activişti în protecţia animalelor, care au comunicat doar pe grupuri de socializare sau care nu s-au cunoscut deloc, au ocazia să se întâlnească şi să lege noi colaborări şi poate chiar şi prietenii.

Strângerea de fonduri pentru programele asociaţiei Animed.

Informarea participanţilor cu privire la activitatea asociaţiei Animed.

După cum se poate vedea, Gala Animed este un eveniment caritabil de informare şi de strângere de fonduri, dar este mai mult decât atât.

Acest an, în loc de prezentare PowerPoint, veți primi numărul 1 al revistei Animag. Revista este foarte posibil să fie o premieră naţională.

„Știţi deja că ne place să facem lucruri în premieră. Pionieratul în domeniu ne motivează zi de zi. Din câte ştim noi nu există o altă revista publicată de către o asociaţie locală de protecţie a animalelor. Animed face constant eforturi de a implementa în România practici şi standarde din SUA, UK şi Germania. Aşadar, fiecare participant la Gală Animed 2018 va primi câte o revistă care va spune tot ce e de spus despre munca noastră, în 28 de pagini structurate pe diverse secţiuni: sterilizări, owners program, asistenta medicală, adopţii, educaţie, legislaţie, evenimente, membrii şi voluntari, donaţii şi sponsorizări. Haideţi să sărbătorim împreună şi să adunăm fonduri cu care să putem salva şi mai multe animale abandonate, să putem steriliza şi mai multe caţele şi pisici, de pe lângă blocuri, supermarketuri, din zone industriale, din păduri şi alte locaţii din oraş şi împrejurimi”, afirmă Claudiu Iosim.

Până pe 25 martie 2018 puteți confirma la aradanimals@yahoo.com, www.animed.ro sau 0766581545 participarea, pentru ca organizatorii să ştie câte mese, scaune şi meniuri să pregătească pregătite.

  1. Stima si respect pentru asociatia ANIMED. Le cunosc activitatea de 15 ani de cand am avut ocazia sa-i cunosc.Sunt unici nu numai in Arad ci si in vestul tarii.Devotament, dragoste si profesionalism sunt aprecierile pentru activitatea lor.Le dorim mult succes in continuare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.