Sute de DANSATORI TALENTAȚI la Expo Arad, în cadrul Galei Royal Steps (GALERIE FOTO)

Sute de DANSATORI TALENTAȚI la Expo Arad, în cadrul Galei Royal Steps (GALERIE FOTO)

Școala de Dans Royal Steps organizează, în fiecare an, în preajma Craciunului, un spectacol mare în cadrul careia dansează toți copiii școlii, iar acest lucru s-a întâmplat și vinerea trecută, la Expo Arad, în cadrul Galei Royal Steps.

Totul a fost posibil datorită antrenorilor principali Patrik și Andreea Haizar, împreuna cu echipa lor de antrenori, instructori și manageri.

În cadrul Galei, au participat copii grupei de performanţă care, împreuna cu antrenorii lor, au creat un moment special care va rămâne mereu în amintirea viitorilor miri. Royal Steps le urează multă fericire și casa de piatră.

Fiecare copil a primit medalii, diplome şi cadouri surpriză.

„Considerăm că astfel de evenimente culturale sunt binevenite în oraşul nostru , mai ales că dansul sportiv nu este momentan un sport cu tradiţie aici, dar ne simţim responsabili să contribuim la dezvoltarea lui. Implicit, vom contribui şi la dezvoltarea copiilor care îl practică. Mulţumim întregii echipe , copiilor şi mai ales părinţilor care fac eforturi întreg anul pentru a susţine copiii în practicarea acestui sport cu tot ce implică el”, a declarat Andreea Haizar, antrenoare Royal Steps.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.