Sute de elevi arădeni au fost premiați la Gala Olimpicilor Naționali (GALERIE FOTO)

Sute de elevi arădeni au fost premiați la Gala Olimpicilor Naționali (GALERIE FOTO)

Gala Olimpicilor Naționali a avut loc, astăzi, la Colegiul Național „Moise Nicoară“, unde au fost premiați 215 de elevi pentru rezultate deosebite obținute în etapele naționale la diverse olimpiade.

La acest eveniment au fost prezenți și profesorii olimpicilori, administrația locală și județeană, reprezentat prin reprezentantul Patriarhiei Arad, dar și prorectorii celor două universități din Arad, UAV și UVVG, care au transmis mesaje de laudă la adresa eleviilor care i-au făcut mândrii că sunt arădeni.

Iustin Cionca afirmă pe pagina lui personală de Facebook că evenimentul a fost deranjat de cei din PSD, care au blocat Sala Festivă a Palatului Administrativ, unde trebuia să se desfășoare gala.

Cu toate acestea, organizatorii au reușit să reorganizeze evenimentul rapid, iar olimpicii și-au primit diplomele meritate.

„E mare lucru ce ati realizat! Ati dus în țară, unii dintre dvs în lume, bunul nume al Aradului! Datorită dvs, astăzi colegii pe care i-ati intrecut, cei cu care ati concurat, stiu despre Arad că este un loc unde se face școala bună și unde se obtin rezultate. Datorită dvs suntem, cu toții, mai prețuiți, mai respectați! Vă felicit si va mulțumesc! Cand am preluat președinția Consiliului Județean Arad, am spus că un obiectiv important pentru mine va fi crearea condițiilor să vă păstrăm acasă, la Arad. Putem crește numai dacă avem alături de noi tineri valoroși, inteligenți, cu putere de muncă și capacitate de mobilizare. Eu mi-am propus să facem Aradul puternic. Cu voi, da, il putem face puternic!“, a transmis președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.