Sute de reprezentanţi ai PNL Arad, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare

Sute de reprezentanţi ai PNL Arad, la lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare

Aproximativ 250 de membri ai PNL Arad au participat vineri, la Timişoara, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, printre care se numără şi George Demian, secretarul executiv al filialei arădene.

Atmosfera de la sala Olimpia a fost una plină de entuziasm, optimistă, în perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European.

Reprezentanţii PNL speră ca în urma alegerilor din luna mai să-şi consolideze poziţia de cel mai important partid de dreapta din România.

  1. astea sunt vise cu cel mai important partid de dreapta. pai atunci PDL ce e? PNL a dovedit ca e de stanga cand a intrat in cardasie cu PSD!

    Raspunde
  2. Aproape intotdeauna optimismul liberalilor aradeni a fost insotit de neputinta intelegerii fenomenului politic. S-au priceput insa foarte bine sa simuleze actiunea politica de dreapta, parazitand ca si ceilalti institutii bine platite si de ce nu, chiar spagate, integrandu-se si ei perfect in sistem. Nu au nici un fel de legatura cu Bratienii, carora chiar le-a pasat de tara asta. Se gasesc printre ei si oameni dar tot mai putini…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.