Tânăr AMENINŢAT de cinci controlori ai CTP, într-o staţie de tramvai! REACŢIE DURĂ

Tânăr AMENINŢAT de cinci controlori ai CTP, într-o staţie de tramvai! REACŢIE DURĂ

Comportamentul controlorilor Companiei de Transport Public lasă uneori de dorit. Aşa s-a întâmplat şi joi, 19 aprilie, când un tânăr susţine că a fost ameninţat de un grup de cinci cotrolori.

„Astazi am fost retinut de 5 controlori in statia de la Mall. Stand si asteptand tramvaiul, ca un om normal am stat pe telefon. Dintr-o data, cei 5 ma incercuiesc si incep sa ma ameninte(precizez ca am asteptat tramvaiul) pentru ca am vrut sa ii pozez, eu neavand aceasta intentie. Apoi tipul cel chel a inceput sa imi spuna de ce fac poze si postez pe grup, apoi spunandu-mi ca daca sunt smecher sa il injur in fata, nu pe grup. Apoi cel tanar, brunet a zis ca am 15 kg si daca-mi f…e una nu stiu ce se intampla cu mine. Cand am vrut sa plec au spus ca nu ma lasa pentru ca ei cred ca i-am pozat. In cele din urma m am strecurat si am iesit dintre cei 5. Cand cheliosul mi-a spus ca sa il injur in fata, i-am spus ca nu sunt omul pe la spate si ca te f…t in gura, indiferent cine esti, personal iti spun. Apoi a devenit recalcitrant si cred ca aveau cei 2 intentia sa ma loveasca. Vi se pare normal?????, a scris Ţurcanu Codrin, pe grupul Cotrolori Arad.

Postarea sa a strâns zeci de comentarii. Între cei care au comentat se regăseşte şi consilierul local municipal Ilie Cheşa, care a avut o reacţie cât se poate de dură la adresa controlorilor CTP.

De remarcat, că încercarea noastră de a-l contacta pe Cătălin Godja, directorul Companiei de Transport Public, a fost sortită eşecului, acesta nerăspunzând la telefon.

Foto: Han Thomas (rol ilustrativ, controlorii din fotografie nefiind, neapărat, cei implicaţi în incident)

  1. Intr- un oras normal se cumpara bilete si se achita transportul, dar noi facem scandal , mai si vandalizam misloacele de transport in comun.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.