Tânăr bănuit de FURT, prins în doar câteva ore de poliţişti

Tânăr bănuit de FURT, prins în doar câteva ore de poliţişti

La data de 18 iunie, poliţiştii de la Poliţia oraşului Pecica au fost sesizaţi cu privire la faptul că nişte autori necunoscuţi au sustras suma de 1.800 de lei dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Pecica.

În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea unui tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în noaptea de 16 iunie, acesta ar fi pătruns prin escaladarea gardului şi pe uşa descuiată în locuinţa respectivă, de unde ar fi sustras suma de 1.800 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în perioada ianuarie-iunie 2015, cel în cauză ar fi pătruns de patru ori în aceeaşi locuinţă, de unde ar fi sustras diverse sume de bani, cauzând astfel un prejudiciu total de aproximativ 8.000 de lei.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.