Tânără spulberată de o autoutilitară, pe o trecere de pietoni de pe DN79!

Tânără spulberată de o autoutilitară, pe o trecere de pietoni de pe DN79!

O tânără de 19 ani a fost accidentată grav de o autoutilitară în timp ce traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu un an şi două luni pe DN 79, pe raza localităţii Şimand, însă doar acum şoferul, care este cercetat în stare de libertate, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc în data de 16 august 2013, în jurul orei 13,05. Atunci o autoutilitară cu semiremorcă, condusă de Csaba Janos M., pe DN 79, din direcţia Arad spre Oradea, a accidentat-o grav pe tânăra de 19 ani pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicatoare şi marcaje, situată la kilometrul 30+450 m.

În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni corporale grave (fiind necesar să i se facă o intervenţie chirurgicală de înlăturare a splinei) care i-au pus viaţa în pericol, necesitând pentru vindecare în jur de 70 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost trimis pentru soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.