TÂRGUL DE IARNĂ 2017, într-o nouă locație din oraș! Unde vor putea arădenii să savureze un vin fiert și să viziteze căsuțele cu produse tradiționale

Târgul de Iarnă, ediția 2017, va avea loc în perioada 24 noiembrie 2017 – 7 ianuarie 2018 și va fi organizat în centrul orașului și în Parcul Mihai Eminescu, unde vor fi pregătite, ca și în anii trecuți, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun și programe artistice diverse, spun reprezentanții Centrului Municipal de Cultură Arad (CMCA). 

Organizatorii Târgului de Iarnă, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au decis ca în acest an, târgul să fie amenajat într-o locație nouă, Parcul Mihai Eminescu, dar și pe strada Romul Veliciu și în fața Palatului Administrativ.

„Ca în fiecare an, în fața Palatului Administrativ vor fi amplasați brazii de Crăciun care vor fi aduși din Munții Apuseni. Pe strada Romul Veliciu va fi zona de unde vor putea fi cumpărate produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. În parcul Mihai Eminescu vor fi amplasate marea majoritate a căsuțelor târgului, unde se vor putea distinge mai multe zone: o zonă destinată produselor și preparatelor gastronomice, o zonă pentru copii și o zonă pentru spectacole. Pentru prima dată, în acest an, la Târgul de iarnă, organizatorii au pregătit mai multe atracții pentru copii, printre care un carusel specific parcurilor de distracție europene și târgurilor de iarnă din marile orașe. De asemenea, în zona destinată copiilor va fi amenajat Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace. Tot pentru cei mici vor avea loc ateliere de povești”, se arată într-un comunicat de presă al CMCA.

Și programul artistic va fi unul bogat și va cuprinde concerte de colinde, concerte de muzică ușoară și concerte de muzică populară.

Târgul de Iarnă se va deschide cu un program de colinde, care vor putea fi ascultate în serile zilelor de 24, 25 și 26 noiembrie, spun organizatorii.

De asemenea, recitaluri de colinde se vor mai organiza și în alte zile ale târgului, acestea urmând să fie susținute de elevii de la școlile din municipiul și județul Arad. Programul artistic al târgului va fi completat cu evenimentele tradiționale din perioada sărbătorilor: concertele dedicate Zilei Naționale a României, concertele prilejuite de aprinderea iluminatului festiv de sărbători și sosirea lui Moș Nicolae, și concertele din ultima noapte a anului când va fi organizat Revelionul Popular.

 

 

                                        

.

 

 

  1. Văd că Falcă nu se lasă!!!! Nu l-am lăsat noi să distrugă parcul Eminescu şi să-l facă parcare, acum îl distruge cu tot felul de târguri!!!!
    Aş vrea să văd ce oraş mai face târgul de Crăciun în parc!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.