Târgul de Iarnă îi așteaptă pe arădeni cu voie bună, surprize și multe spectacole!

Târgul de Iarnă îi așteaptă pe arădeni cu voie bună, surprize și multe spectacole!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Centrul Municipal de Cultură Arad și Primăria Municipiului Arad îi invită pe arădeni la Târgul de Iarnă.

Luna decembrie este cu siguranță o lună în care încercăm cu toții să fim mai buni, mai darnici și mai luminoși. Acest spirit cuprinde pe rând orașele în care locuim, pe măsură ce acestea se transformă și se împodobesc. Târgurile de iarnă din întreaga lume întrețin atmosfera strălucitoare tipică acestei perioade și aduc mai aproape oamenii unii de alții, uneori chiar în pofida frigului de afară.

Bucuria festivă a lunii decembrie începe să se infiltreze și în Arad. Decorațiunile de iarnă luminează deja plimbările de seară ale arădenilor, iar căsuțele târgului de iarnă și-au deschis ferestrele pentru cei în căutare de cadouri și bunătăți. O astfel de atmosferă este numai bună pentru a-l întâmpina pe Moș Nicolae.

Pe 5 decembrie, de la ora 18, pe platoul Primăriei Arad, copiii sunt poftiți să vină să îl întalnească pe Moș Nicolae, care îi va aștepta pe fiecare cu câte un cadou. Anul acesta Moș Nicolae este sprijinit de Selgros Arad, cu ajutorul căruia Moșul se va asigura că niciunul din copiii care vor veni să-l cunoască pe platoul Primăriei nu va rămâne fără cadou.

Și pentru că unde vine Moș Nicolae nu poate lipsi nici bradul, profităm de venirea Moșului pentru a aprinde iluminatul festiv al bradului de Crăciun din fața Primăriei Municipiului Arad. Mai mult decât atât, profităm și de faptul că ne adunăm cu mic și mare pe platoul Primăriei, unde Centrul Municipal de Cultură a pregătit un spectacol de teatru interactiv pentru cei mici, care îi vor cunoaște și pe Păcală și Tândală. Va fi cu siguranță o seară extrem de voioasă, atât pentru mămici și tătici, dar mai ales pentru cei mici.

Pentru cei care nu vor reuși să-l întâlnească pe Moș Nicolae în 5 decembrie, acesta îi va aștepta pe copii cu daruri și în data de 6 decembrie, tot de la ora 18, în fața bradului de Crăciun din piața Avram Iancu. Tot în 6 decembrie ne vor încânta și elevii de la Palatul Copiilor, care vor susține un spectaol de dans și muzică, pe platoul Primăriei.

Însă programul festiv nu se oprește aici, întrucât colindele vor răsuna în oraș pe tot parcursul lunii decembrie. În perioada 6-23 decembrie, atât în fața Primăriei Arad, cât și în Piața Avram Iancu, vor avea loc în fiecare seară, între orele 18 și 19, spectacole de colinde, susținute de corurile bisericilor din Arad, elevi ai liceelor din municipiul și județul Arad, precum și o serie de artiști și ansambluri.

Programul de sărbători le oferă arădenilor posibilitatea de a-l asculta pe extraordinarul solist Ioan Bocșa, în data de 21 decembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic Ioan Slavici. Evenimentul este organizat în parteneriat cu centrul Cultural Județean și Fundația Terrarmonia. În data de 22 decembrie, de la ora 18, Orchestra Rapsodia și Feciorii colindători din Sânicolaul Mic vor colinda în Piața Avram Iancu.

Colindele continuă în 22 decembrie cu Tinu Vereșezan, care va veni să îi colinde pe arădeni în fața Primăriei, începând cu ora 18, iar pe 23 decembrie, tot de la ora 18, în Piața Avram Iancu va poposi caravana tradițiilor de iarnă. Caravana tradițiilor de iarnă este un eveniment organizat de Centrul Cultural Județean, care va încheia programul de colinde din această iarnă.

Intrarea este liberă la toate evenimentele prevăzute în programul Târgului de Iarnă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.