Târgul ONG-urilor, o reușită a DDAC și a Consiliului Local Arad

Târgul ONG-urilor, o reușită a DDAC și a Consiliului Local Arad

Locuitorii municipiului Arad au avut, timp de două zile, posibilitatea să cunoască activitatea celor mai active organizaţii nonguvernamentale din judeţ, contribuţia lor la dezvoltarea societăţii civile, modul concret în care acestea se implică în rezolvarea problemelor comunităţii locale.

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din cadrul Consiliului Local al municipiului Arad a organizat, în perioada 22-23 septembrie 2016, Târgul ONG-urilor, care a reunit la start un număr de 25 de organizații, care şi-au prezentat activitatea în pavilioanele special amenajate pe platoul din fața Primăriei.

„Ne bucurăm că și în acest an am putut oferi persoanelor de toate vârstele și din toate domeniile de activitate o serie de informații în ce privește ofertele organizațiilor non-guvernamentale din județul nostru, modul de lucru al acestora sau implicarea lor în societatea civilă. A fost, în același timp, o sărbătoare unde cei prezenți au interacționat unii cu alții, au urmărit diferite programe artistice, totul într-un cadru special amenajat, în aer liber. În cele două zile, peste 500 de persoane au vizitat târgul nostru. Mulțumim pe această cale tuturor celor prezenți, Consiliului Local Municipal Arad pentru implicare și tuturor colegilor de la D.D.A.C. Arad”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad.

Pe durata celor două zile s-au derulat programe artistice susţinute de elevii Liceului de Arte ”Sabin Drăgoi”, Palatul copiilor, Complexul ”Curcubeu”, formații de dansuri populare românești, Cercul Cultural Banat.Ja, corul Centrului de zi pentru vârstnici Micălaca și corul Casei de ajutor reciproc a pensionarilor – CARP Arad.

Nelipsită de la acest eveniment, Societatea Naţională de Cruce Roşie – filiala Arad, i-a încântat pe cei prezenți cu câteva demonstraţii de prim-ajutor.

dsc_3233 dsc_3248 dsc_3262 dsc_3267

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.