Tăriceanu prim-ministru?

Tăriceanu prim-ministru?

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară, răspunzând unei întrebări, că „este posibil” să-i propună astăzi lui Călin Popescu-Tăriceanu să fie premier în viitorul guvern și că va invita oficial partidul acestuia la guvernare.

Ponta a spus că marţi de la ora 17.00 va avea o discuţie cu reprezentanţii coaliţiei de guvernare şi va lansa invitaţia de refacere a USL, cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Vom adresa o invitație oficială din partea coaliției de guvernare către partidul condus de domnul Tăriceanu, dar din care fac parte toți membrii fondatori ai USL, cu câteva excepții notabile, evident, de a reintra în noul guvern, în majoritatea parlamentară și de a continua programul USL până în decembrie 2016. (..) În viitorul guvern, propun Partidului Liberal Reformator să facă parte cu miniștri, cu secretar de stat”, a declarat Ponta la România TV.

Întrebat dacă îi va propune lui Călin Popescu-Tăriceanu să fie prim-ministru, dacă el va câștiga alegerile prezidențiale, Ponta a răspuns: „E posibil”.

Ponta a spus că va merge în fața membrilor coaliției cu o listă scurtă conținând numele unor persoane despre care crede că ar performa în fruntea Guvernului.

Sursa: cotidianul.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.