Tăriceanu se întâlneşte la Timişoara cu reprezentanţi ai PNL Arad

Tăriceanu se întâlneşte la Timişoara cu reprezentanţi ai PNL Arad

Călin Popescu Tăriceanu, care a înfiinţat, joi, „Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale”, se întâlneşte azi, la Timişoara, cu adepţii săi din vestul ţării.

Între cei cu care se vede azi preşedintele Senatului se regăsesc şi reprezentanţi ai liberalilor arădeni.

De remarcat, că din „Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale” fac parte foştii miniştri Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Mihai Stănişoara, Daniel Barbu şi Andrei Gerea.

Foto: Facebook

  1. degeaba. sa mearga la pesedistii lui. a ajuns papusa lui Ponta. rusinos!

    Raspunde
  2. Nu cred ca este adevarat

    Raspunde
  3. Persoana de contact pt Arad e Ionel Ciupe,care prin aderarea la aceasta miscare isi asigura postul ocupat de sotie la casa de pensii,precum si linistea in familie…

    Raspunde
  4. Articol platit de Robu care a luat 9%,de Molot care a luat 15% de Uioreanu, care a luat 10% si de Galis evident.Toti au pus mana de la mana,cate 5 lei si au platit articolul.

    Raspunde
  5. Pe lângă Ciupe,a fost si Szentesi

    Raspunde
  6. Sa vedem cine vrea sa distruga PNL?
    Tariceanu care vrea sa pastreze numele de PNL si valorile liberale chiar daca face alianta cu PSD (alianta USL pe care au votat-o 70% dintre cetateni) sau actuala conducere a PNL care preda partidul in bratele PDL si a lui Traian Basescu batindu-si joc de 70% din cetatenii acestei tari,care in 2012 numai asta nu au votat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.