TAXIMETRIST ÎNJUNGHIAT în plin centrul orașului. Agresorul A MURIT din cauza rănilor pe care ȘI LE-A PROVOCAT de unul singur

TAXIMETRIST ÎNJUNGHIAT în plin centrul orașului. Agresorul A MURIT din cauza rănilor pe care ȘI LE-A PROVOCAT de unul singur

Un taximetrist a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, de un bărbat, posibil client al acestuia. Agresorul a luat-o la fugă și s-a ascuns într-un bar, unde i-a ameninţat pe angajaţi. Apoi, bărbatul s-a înjunghiat în piept cu un cuțit luat din local, provocându-și răni adânci.

Incidentul s-a petrecut, duminică, în jurul orei 9 dimineața, în plin centrul oraşului Constanţa. Bărbatul l-a atacat din senin pe taximetrist, provocându-i răi la gât și la brațe. Apoi, a fugit și a încercat să se refugieze într-o locuință, de unde, însă, a fost alungat de către proprietari. Atunci, a mers într-un bar, de pe bulevardul Tomis.

La scurt timp după producerea incidentului, taximetristul a fost observat de către un ofițer al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa zăcând lângă mașină, prezentând răni la gât.

Ofiţerul a anunţat Serviciul de Ambulanţă, taximetristul fiind transportat de urgență la spital, aflându-se în acest moment înafara oricărui pericol.

Martorii spun că agresorul s-ar fi automutilat, provocându-şi tăieturi la antebraţe şi piept, dar a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor.

După ce a primit ajutor medical de la echipajul SMURD, agresorul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a decedat în urma rănilor pe care şi le-a provocat, el intrând în stop cardio-respirator.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili identitatea agresorului şi ce anume a condus la acest incident.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.