Te doare mintea! Cum e cu concursurile la Spitalul Judeţean…

Te doare mintea! Cum e cu concursurile la Spitalul Judeţean…

Scoaterea la concurs a postului de director de îngrijiri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad agită apele în cea mai mare unitate medicală din judeţ. Astfel, dacă e să ne luăm după gura lumii cea slobodă, concursul anunţat pentru perioada 19 – 21 aprilie 2016 nu ar fi chiar în regulă, pentru că ar trebui să se desfăşoare concomitent cu cele pentru ocuparea altor posturi din cadrul Comitetului Director: cele de director medical şi director financiar contabil. Postul de director medical nu e scos însă la concurs, pe motiv că pe dr. Monica Puticiu ar susţine-o Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” (instituţie de învăţământ despre care nu ştim să fie, totuşi, factor de decizie în spital!) iar cel de director financiar-contabil ar putea fi scos cel mai repede în iunie, după ce pretendenta (cea care îl ocupă, de altfel, şi acum) Carmen Lucuţa îşi va obţine certificatul de atestare a cunoştinţelor în sistemul european de conturi. În martie cică nu l-ar fi obţinut, deci a rămas să-l obţină în iunie. Cum din iunie nu se ştie ce o să mai fie (apropo de schimbarea conducerii Consiliului Judeţean Arad), gura lumii zice că există o oarecare precipitare ca măcar postul de director de îngrijiri să fie „rezolvat”. Probabil că în favoarea Gabrielei Macavei, cea care îl ocupă şi acum.

Ce ne facem, însă, dacă concursul e organizat pe lângă lege? Răspunsul e simplu: Se amână. Da, dar din iunie s-ar putea să nu se ştie. Aşa că unii şi-au spus, probabil, „mai dă-o dracului de lege, hai să o facem acum”! Aşa să fie?

  1. CEI CARE SE OCUPA CU LEGILE IN TARA ASTA UNDE SUNT? CUM DE POATE TOLERA ATATA MARSAVIE LA VEDERE!!!!

    Raspunde
  2. cine face figuri din astea sa raspunda penal!!

    Raspunde
  3. Tot de ilegalitati din acestea s-au ocupat si in vechiul mandat aceasta echipa manageriala.BRAVO TOLEA!!!!!AI CU CE SA TE LAUZI !( vezi cazul GHILINTA pentru aducere aminte).

    Raspunde
  4. urmariti saitul spitalului,ca in fiecare zi se aduc MODIFICARI la programul de examen.De ce daca este corect si legal? cine raspunde??TOLEA!!!!!

    Raspunde
  5. Se anuleaza concursul de director de ingrijiri,e foarte bine ca doamna in cauza e TUFA si foarte mult pe langa lege.De fapt e sustinuta de manager si probabil de aCJA dar din pacate sunt total depasite de evenimente.Ar fi cazul sa plece acasa!Conduc dupa bunul lor plac parca spitalul asta il au mostenire de la parintii!Pana acum nu si au demonstrat decat incompetenta.

    Raspunde
  6. BRAVOOO!!!!! DOMNULE TOLEA! mare lucru ai facut cu anularea examenului de director de ingrijiri…si pentru ca ai dat dovada ca nu esti pregatit in domeniu „SPITALE”asculta de cine stie…niciodata MACAVEI nu va acredita spitalul de stat din Arad,un asistent LSM adica LABORATOR DE SANATATE MINTALA,nu este un asistent medical cu experienta si nici pregatit de director…

    Raspunde
  7. DR.PUTICIU demisia de onoare,bravo doamna dr. DOVADA ca intreaga conducere ar trebui sa demisioneze.Macavei fii o doamna si recunoaste ca nu ai ce cauta acolo!!!!

    Raspunde
  8. Macavei a luat un mic concediu ca sa mai prelungeasca putin sefia,dar este un ultim privilegiu.Nu cunoaste semnificatia cuvantului DOAMNA,dupa comportament si felul de gandire nu se ridica decat la statutul de pietareasa.

    Raspunde
  9. Am terminat Scoala Postliceala Sanitara. Am avut curs un semestru cu d-na Macavei si nu a venit nici macar 5 min de curiozitate sau pt „impresie” . Ce parere poti sa ai de exemplul pe care il da acest director de îngrijiri generatiilor de cursanti ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.