„TE FAC!” Așa i-ar fi aruncat, printre dinți, fostul șef de la „Doi și-un sfert” vicepreședintelui CJA Sergiu Bîlcea

„TE FAC!” Așa i-ar fi aruncat, printre dinți, fostul șef de la „Doi și-un sfert” vicepreședintelui CJA Sergiu Bîlcea

Halucinant. Sau, mai bine zis, îngrijorător. Periculos, chiar!

Practici pe care le credeam demult apuse au revenit în prim-planul vieții publice la sfârșitul ședinței Consiliului Județean de vineri, când în urma unor contre politice un consilier PSD i-ar fi aruncat un „Te fac!”, printre dinți, vicepreședintelui CJA Sergiu Bîlcea. Cel care a proferat amenințarea este consilierul social-democrat Petru Pădurean, fostul șef al Departamentului de Informație și Protecție Internă de la Arad (celebrul „Doi și-un sfert”).

„Cred că nu este normal ceea ce s-a întâmplat. Cred că reacția domnului Pădurean este una total deplasată. Consider că putem avea păreri diferite, că putem polemiza sau că putem avea anumite conflicte verbale, dar toate acestea să se axeze pe temele discutate în ședințe, nu să scoatem pe gură ce ni se năzare nouă pe moment și nu la modul acesta. Acest domn a plecat în martie din conducerea unui serviciu și după câteva luni ne trezim cu el pe listele unui partid politic, iar mai apoi în postura de consilier județean…”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Petru Pădurean n-a răspuns, ieri, încercării presei de a-l contacta pentru a-și expune public punctul de vedere. O poate face oricând dorește. Noi suntem pe recepție!

  1. frumos n-am ce zice. securitatea traieste

    Raspunde
  2. O ceartă între frați sau între generatii….

    Raspunde
  3. balcea ar trebui sa fie mai educat in sedintele de cj.

    Raspunde
  4. Cu siguranta dl Padureanu stie cate ceva din moment ce la amenintat foarte clar pe dl Bilcea. Fratii se mai cearta se impaca, asta este….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.