TeATRuACTIV – noul concept care provoacă actori şi spectatori, deopotrivă

TeATRuACTIV – noul concept care provoacă actori şi spectatori, deopotrivă

Luna septembrie nu aduce cu sine doar un nou anotimp, ci şi un concept nou, ambiţios, sub semnul căruia se va desfăşura sezonul teatral arădean 2014 – 2015. „Stagiunea TeATRuACTIV va aduce în faţa publicului actorii arădeni în producţii provocatoare, realizate de regizori consacraţi, pe texte valoroase şi în colaborări de prestigiu. Pe lângă acestea, festivaluri, programe conexe, invitaţi de onoare sunt semne ce întăresc o misiune asumată, un demers serios, fundamentat“, a declarat Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

Trebuie subliniat faptul că TeATRuACTIV nu înseamnă doar noi producţii de teatru şi festivaluri, ci şi o implicare mult mai mare şi mai activă a oamenilor de teatru arădeni în viaţa cetăţii. Iar un loc aparte în acest demers îl ocupă tinerii, elevii dornici de a pătrunde câte ceva din tainele a tot ceea ce înseamnă scenă şi teatru. Pentru prima oară, programele gândite special în acest sens îi vor aduce pe tineri mult mai aproape de actori, de scenă, de actul creaţiei teatrale. „Teatrul Şcoala şi Invers“ este numele unui astfel de program ce va debuta în curând, program dedicat elevilor şi susţinut de profesionişti arădeni. „Şcoala de teatru“, „Primi paşi în actorie“, „Teatrul lectură Hai – Hui“ sunt numai câteva dintre programele care, suntem convinşi, vor transforma stagiunea TeATRuACTIV într-o adevărată platformă de comunicare directă între actori profesionişti şi publicul tânăr.

„Dacă tot ne-am propus să fim mult mai dinamici şi mai atractivi pentru spectatori, din acest septembrie vom veni cu noutăţi foarte importante şi atractive şi în domeniul achiziţionării biletelor la spectacole, precum şi în cel al abonamentelor ce vor fi puse la dispoziţia publicului. Până atunci, urmăriţi-ne şi propuneţi-vă să fiţi activi în atât de atractivă lume a teatrului pe care noi v-o dezvăluim”, a precizat Mihaela Balint, purtătorul de cuvânt al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.