Tehnocraţii lui Cioloş, pe urma politicienilor: Încă o AMÂNARE pentru PASAJELE Aradului

Tehnocraţii lui Cioloş, pe urma politicienilor: Încă o AMÂNARE pentru PASAJELE Aradului

Nici guvernul de tehnocraţi al lui Dacian Cioloş nu reuşeşte să urnească lucrurile în ceea ce priveşte finalizarea pasajelor de pe centura Aradului.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România „a decis prelungirea datei limită de depunere a ofertelor și a datelor de deschidere a acestora” în ceea ce priveşte atribuirea lucrărilor care au rămas de executat la cele două pasaje.

„Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, în calitate de autoritate contractantă, comunică operatorilor economici interesați că, datorită solicitărilor de clarificari, precum și obligativității autorității contractante de a respecta prevederile art. 79 alin. (1) din O.U.G. nr. 34/2006 cu modificările și completările ulterioare, respectiv „Fără a aduce atingere prevederilor art. 78 alin. (2), în măsura în care clarificările sunt solicitate în timp util, răspunsul autorităţii contractante la aceste solicitări trebuie să fie publicat/transmis nu mai târziu de 6 zile înainte de data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor.”, autoritatea contractantă a decis prelungirea datei limită de depunere a ofertelor și a datelor de deschidere a acestora, astfel încât operatorii economici să beneficieze de un interval de timp suficient pentru elaborarea ofertelor, pentru următoarele proceduri de atribuire:

I) Finalizarea lucrărilor, rest de executat aferente obiectivului <PASAJ DENIVELAT PE VARIANTA DE OCOLIRE ARAD PESTE LINIILE CF BRAD – CF CURTICI – DJ 709B>”

  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 14.04.2016, ora 10:00
  • Data de deschidere a ofertelor: 14.04.2016, ora 12:00.

II) Finalizarea lucrarilor, rest de executat aferente obiectivului „PASAJ DENIVELAT PE CENTURA DE OCOLIRE ARAD (DN7, KM 540+248) PESTE CF ARAD – BUCUREȘTI”

  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 11.04.2016, ora 10:00
  • Data de deschidere a ofertelor: 11.04.2016, ora 12:00.

Autoritatea contractantă menționează faptul că toate informațiile privind prelungirea datelor limită de depunere a ofertelor și a datelor de deschidere a acestora au fost comunicate prin intermediul S.E.A.P. și pe site-ul CNADNR SA, astfel încât acestea să fie disponibile tuturor celor interesați”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Cu alte cuvinte, mai aşteptăm!

  1. pasajele nu s-au mai facut din cauza celor de la PDL care au dat lucrarile unor firme contra comision si care nu aveau capacitate in realitate. apoi pesedistii au vrut sa le dea altor firme bineinteles ca tot contra comision. iar acum baietii astia destepti ai lui Ciolos asteapta si ei comision. traim in Romanica si asta ne distruge pe toti!

    Raspunde
  2. La pasaje se lucra serios (trec des pe acolo) pana la momentul in care CNADR -ul a sistat finantarea pentru ca ponta nu a mai dat bani pt.Arad adevar cunoscut de toata lumea . Daca primeau bani de mult erau terminate .Asa ca nu mai dati in PDL pt. ca e singurul partid care a facut ceva pt.Arad. Aradenii nu pot fi manipulati asa usor cum cred psd-istii. Aici nu e Teleorman !

    Raspunde
  3. Geo este problema ta ca ADN-ul tau este PDL-ist dar nu-i bai, dar afirmatia ca PDL este singurul partid care a facut ceva pentru Arad este o ineptie. Esti rupt de realitate si cred ca traiesti pe luna . Mai ia la pas orasul si vezi ce a facut partidul tau prea slavit cu orasul preferabil cand ploua si este navigabil , intra cu masina pe strazile din zona A care nu sunt la vedere dar sunt la 100 de metri de marile bulevarde si vei vedea ce a facut partidul tau prea slavit ! In incheiere din banii care sau cheltuit la ,,,,, modernizarea pdl-ista ,,,, a orasului aveam strazi pe care puteam sa organizam concurs de formula 1, asa ca ne limitam la off-road ca de avem super partidum Pdl .

    Raspunde
  4. se lucra mai boule ca veneau banii la sefii PDL si Mihai Razvan Ungureanu cand a ajuns premier a sistat finantarea ca s-a prins de smecheria spaga la partid. Ponta da a fost bandit ca nu a grabit licitatiile iar astia ai lui Ciolos vor sa bage si ei mana in borcanul cu miere..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.