TENSIUNI în PNL Arad! Igaş spune CUVINTE GRELE la adresa celor care vor să-l lase pe dinafară la PARLAMENTARE

TENSIUNI în PNL Arad! Igaş spune CUVINTE GRELE la adresa celor care vor să-l lase pe dinafară la PARLAMENTARE

Lucrurile nu sunt tocmai limpezi în PNL Arad, după informaţiile potrivit cărora senatorul Constantin Traian Igaş va fi pus pe loc neeligibil pe lista cu care liberalii arădeni vor candida la alegerile parlamentare din decembrie. Conform unor surse, primele două locuri pe lista pentru Senat sunt ocupate de senatorul Ioan Cristina şi deputatul Ion Şcheau, Igaş fiind plasat abia pe locul al treilea, lipsit de şanse la alegeri.

Contactat de NewsAr.ro, senatorul Constantin Traian Igaş, fost ministru de Interne, a precizat: „Eu mi-am manifestat intenţia de a candida pentru încă un mandat, în urma discuţiilor avute cu baza partidului, cu membrii simpli, consilieri locali, viceprimari, primari şi consilieri judeţeni, care mi-au cerut să candidez şi să continuăm să lucrăm împreună. În virtutea acestui lucru, mi-am manifestat instituţional, în interiorul partidului, intenţia de a candida.”

„Cine face politică doar pentru un loc de muncă nu este un politician credibil”

Întrebat cum comentează faptul că ar putea fi doar pe locul al treilea pe listă, Igaş a declarat: „Am suficientă maturitate politică să înţeleg şi să accept faptul că un prim-vicepreşedinte trebuie să aibă o soluţie sută la sută eligibilă. Eu am făcut şi fac politică în interesul cetăţeanului iar pentru mine politica nu înseamnă un loc de muncă. Cine face politică doar pentru un loc de muncă nu este un politician credibil. Referitor la informaţia privind ordinea pe o anumită listă, ea nu este oficială. Va fi oficială atunci când cei doi co-preşedinţi (n.r. – Alina Gorghiu şi Vasile Blaga) îşi vor pune semnătura pe ea iar Biroul Permanent Naţional, din care şi eu fac parte – fiind ales în mod statutar – va da un vot în acest sens”.

„Filiala arădeană va avea de suferit”

Senatorul liberal a mai precizat că „PNL Arad poate prinde între unul şi două locuri la Senat şi trei şi patru la Camera Deputaţilor”. La alegerile privind Camera Deputaţilor, se vorbeşte despre următoarea ordine pe lista de candidaţi: Glad Varga, Claudia Boghicevici, Eusebiu Pistru, Sergiu Bîlcea şi Gheorghe Falcă.

„Sunt convins că pot să-mi aduc aportul pentru maximizarea votului, dar în alte conjuncturi, lipsite de viziune, filiala arădeană va avea de suferit”, a avertizat Igaş.

  1. BINE SPUS!!! Cata smecherie sta in spatele listelor! Bine faci ca le spui verde in fata ca listele alea se fac cu aportul mai multor oameni si pe mai multe principii, nu doar castigul personal al unui loc de munca!

    Raspunde
  2. Asta e pacat sa fie senator, doar si-a luat bac-ul la 24 de ani. Va dati seama cat a muncit pt el.

    Raspunde
  3. Băiatule acum nu ai nevoie de loc de munca dar acum zece ani aveiai….parvenitului ….

    Raspunde
  4. Acum zece ani avea deja o mica firma de mobila. Si lucra cot la cot pentru a-si dezvolta mica afacere pe care si acum o are. Lasati frustrarile propii de o parte si cautati de analizati omul, nu ce spun unii si altii despre el!

    Raspunde
    • AVEA O …DE MOBILA…AVEA DE TERMOPANE ..CA A UMPLUT PECICA DE ELE …ASTA CE ERA INAINTE DE A FI IN GASKA LUI FLOAKA…KELNER..NU ALA ERA CIONCA …POATE..UN NIMENI…RIDICAT CA ATATIA PARVENITI SLUGI ALE FARAONULUI…

      Raspunde
  5. Camarila nevertebrata așteaptă la cotitura ! Se sparge buboiul si la gogu in curte !

    Raspunde
  6. Sunt convins ca veti fi senator si in urmatorii 4 ani. Mult succes domnule senator Igas!

    Raspunde
  7. Omul asta chiar merita sa fie senator!!!!! Din pacate, ca peste tot, se fac tot felul de manevre, si nu e nimic sigur. Succes omule!

    Raspunde
  8. Cine naiba a mai auzit si de acest Glad Varga?Cum sa-l pui pe adta pe primul loc si sa lasi pe Pistru pe 3.Pistru a strabatut tot colegiul 5 din capat in capat,oamenii il cunosc si el cunoaste oamenii.Daca se intampla asta ma f… in el PNL

    Raspunde
  9. Igas e o nuca tare, nu cred ca va reusi Falca sa-l inlature cum a facut cu Seculici, Iotcu, Gondor sau altii. Oricum daca nu va fi pe loc eligibil la Pnl , cred ca va candida de la PMP sau poate USR cu sanse reale de a castiga mandatul

    Raspunde
  10. Titlu corect era : Igas pronunță cu greutate cuvinte la adresa…

    Raspunde
  11. Se alege praful de clica lui ghita !

    Raspunde
  12. Încep să se ascută săbiile .pentru cine lucrezi tu acolo ca io nu am observat nimic nici o schimbare nici n-am auzit de tin.
    Voi ar fi perfect dacă v-ați depune candidaturile pentru pușcărie pentru cel puțin două mandate.
    La cât rău ați făcut orașului și oamenilor nici două mandate nu ar fi suficient si aveți tupeu de bulangi să cereți să mergeți în parlament să nenorotici toată țara.

    Raspunde
  13. domnule senator numai meriti sa ne reprezinti la Bucuresti si sincer cred ca ar fi cazul sa stai deoparte ca pe cetatenii din jud Arad atata ajutor a primit din partea ta ca numai pot de dragul tau,sa ai o zi faina.

    Raspunde
    • A ajutat Aradul, si judetul si municipiul! Poate daca statea cu capul in nisip nu isi atragea atata ura! Asa sunt unii, doar arunca cu noroi cand cineva face bine!
      Urati oameni!

      Raspunde
    • de cate ori am fost la dansul in audienta mi-a rezolvat problemele. deci ajutor ofera tuturor celoc care ii cer si merita pe munca lui sa fie la bucuresti!

      Raspunde
  14. pt gabi.acum 10 ani avea pe dracu o firma mica!era paznic la o firma italiana si schimda valita in vama.asta era

    Raspunde
    • Eu stiu ce a facut ca om in politica. Am vazut si bune si rele, dar stiu cum s-au facut banii dupa 89! Stim cu totii sa nu ne ascundem dupa deget! Stim si de Tiriac cum si i-a facut! Acelea au fost metehnele! Important e daca dupa ce i-a facut a stiut sa mai si dea inapoi societatii! Iar Igas a ajutat multi oameni!

      Raspunde
    • Tu cine esti de fapt si de unde STI !? Fa denunțuri dacă ai marfa !

      Raspunde
  15. Oare cât de obiective sunt aceste comentari ????

    Raspunde
  16. Multe vorbe de duh are neamul nostru, si una spune: mai bun e omul cu caracter si fara educatie, decat omul cu educatie si fara caracter! Asa ca eu merg in continuare cu Igas! Las ifosele de mari scoliti si merg cu omul ce e OM!

    Raspunde
  17. voi toti cei cu comment.uri negative, sunteti niste persoane care nu aveti curajul sa ridicati capul si va ascundeti umil dupa niste cuvinte..tipic modelul falca, dc nu stati cu capul in pamant va elimin. deci continuati sa fiti umili. bravo!!!!

    Raspunde
  18. Ori la bal ori la spital !?

    Raspunde
  19. Toti astia din PNL ii poarta grija lui Igas, ce spune, ce face, pe unde e, orice!!!! Bai, neputinciosilor, atat puteti? De fapt, da, DOAR ATAT PUTETI! Este omul care merge impotriva curentului vostru de a castiga facil statut si bani, nemeritate niciuna! Mici sunt, urati, nevertebrati! La caracter ma refer! ca fizicul il impopotoneaza cu de toate!

    Raspunde
  20. „Cuvinte grele”adica mai grele decat Branconaj ?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.