Teodor Meleșcanu a demisionat de la SIE pentru A CANDIDA la prezidențiale

Teodor Meleșcanu a demisionat de la SIE  pentru A CANDIDA la prezidențiale

Teodor Meleșcanu a demisionat din funcția de șef al Serviciului de Informații Externe (SIE). Decizia a fost comunicată președintelui Traian Băsescu, care a trimis o scrisoare către șefii Camerelor Parlamentului, pentru a lua act de demisia lui Teodor Meleșcanu și a cerut că funcția să fie declarată vacantă.

Teodor Meleşcanu ar urma să se înscrie în competiţia pentru alegerile prezidenţiale, după cum a sugerat încă de vineri când, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale, a declarat că luni va exista răspunsul, „dacă vor fi întrunite condiţiile”.

Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat Biroul Electoral Central (BEC) că va depune, marţi dimineaţă, candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale, potrivit purtătorului de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, citat de Mediafax. Acesta a precizat că depunerea dosarului de înregistrare a candidaturii urmează să se facă marţi dimineaţă, la ora 10.00.

Marian Muhuleţ a menţionat că a încercat să îl contacteze pentru confirmare pe Teodor Meleşcanu, însă nu a reuşit până în acest moment.

Termenul limită pentru depunerea celor 200.000 de semnături, pentru a fi validată candidatura, la Biroul Electoral Central, este marți, ora 24.00.

Foto: realitatea.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.