TERIBILISM PE DOUĂ ROŢI: O cascadorie cu motocicleta S-A SFÂRŞIT PROST pentru un tânăr, pe Calea Aurel Vlaicu (GALERIE FOTO)

TERIBILISM PE DOUĂ ROŢI: O cascadorie cu motocicleta S-A SFÂRŞIT PROST pentru un tânăr, pe Calea Aurel Vlaicu (GALERIE FOTO)

Un tânăr a ajuns la spital după ce ar fi executat o cascadorie cu motocicleta, pe Calea Aurel Vlaicu. Potrivit martorilor oculari, acesta ar fi demarat în trombă cu motocicleta, de la semaforul situat în dreptul oficiului poştal, s-a ridicat pe o roată după care s-a dezechilibrat şi a căzut.

Tânărul a zăcut minute bune pe liniile de tramvai, de unde a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Poliţia a făcut cercetări la faţa locului, urmând să stabilească oficial cauza producerii accidentului.

Martorii afirmă că nu este zi în care pe Calea Aurel Vlaicu să nu treacă motociclişti teribilişti, care circulă pe o singură roată.

UPDATE/ Conform altor martori, o maşină care a schimbat brusc banda de mers ar fi provocat dezechilibrarea motociclistului.

  1. daca se lovea de stalp putea sa moara. aviz amatorilor!!

    Raspunde
  2. Cand scrieti articole scrieti realitatea lucruriilor exacte..nu a fost nici o cascadorie..sau ceva de genu..s-a dezechilibrat din cauza aglomeratiei…a fost aruncat de pe motor..am fost acolo si stii ce zic..este vorba de vecinul meu nu de un cascador..

    Raspunde
  3. Fraierii in conserve circula fara sa tina cont ca mai sunt si motociclisti in trafic.S a dezechilibrat dupa ce unul cu conserva a virat fara sa se asigure la schimbarea directiei de mers.
    Tchuss

    Raspunde
    • Mata nu tot in conserva se plimba? Cand mergeti ca cretinii cu 200 pe langa masini care merg cu 100 asteptati-va la sicriu mai rpd sau mai tarziu

      Raspunde
    • Noi cu „conservele”ne asiguram. Dar nu avem unde radar sa vedem cand mama dracului vine un donator de organ in zig zag intre masini cu 130km/h. Respectati legile si veti fi respectati si voi!
      Ps. Eu nu sunt doar conducator de „conserve”! Dar respect legea!

      Raspunde
  4. eu stiu ca a mers pe o roata asa a zis o fata care a vazut. oricum daca i-a taiat cineva calea e de vina cel cu masina

    Raspunde
  5. nu e ala cu motorul verde. ala a trecut ieri exact pe acolo si tot pe o roata. asta era cu motor negru

    Raspunde
  6. Nu a trecut pe nici o roata.a deraiat din cauza unei masini!

    Raspunde
  7. Important e sa fie sanatos ..bine ca nu a fost mai grav ranit..

    Raspunde
  8. Inteligent baiat:)
    De pe 2 roti poate va ajunge pe 4 :))))

    Raspunde
  9. Retardat. Asta se intampla daca te mananca.

    Raspunde
  10. Nu e nici un retardat..retardat e acela care a provocat…nu jigni daca nu sti.

    Raspunde
  11. Retardati sunteti toti pe doua roti. Donatori de organe, nu stiti sa respectati regulile si va mai dati si mari smecheri. Pacat ca nu s-a rupt in doua ca si ala de pe centru.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.