Termen nou pentru contestaţia lui Ioţcu: JUDECATA s-a amânat până pe 9 noiembrie

Termen nou pentru contestaţia lui Ioţcu: JUDECATA s-a amânat până pe 9 noiembrie

Avocaţii lui Nicolae Ioţcu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, au obţinut până la urmă amânarea judecării unei contestaţii până în data de 9 noiembrie, după o amânare de numai o zi, de joi până vineri, obţinută iniţial.

Curtea de Apel Timişoara a admis, vineri, cererea de amânare formulată de avocaţi.

În 9 noiembrie se va judeca, aşadar, respectiva contestaţie a lui Nicolae Ioţcu, care vizează unele elemente din dosarul în care acesta a fost trimis în judecată.

  1. Nu te musca inteligenta,hot calificat…de unde dracu,daca n-ai,esti nascut/croit pe hotie,impostura,ultim derbedeu…pana in 2004,agent de turism la Podgoria,sarantoc necioplit,umil,lingau….apoi,parlamentar arogant,nesimtit,prost ca balega…da,impostorule,cu banii la ciorap,furati de peste tot,te-au pus falcoii cap de lista si…te-a votat intelighentia presedinte de judet…lighioana,intr-un sat,cu oameni normali,nu destepti, dar din Austria,nu ajungeai nici vacarla sat pe cat de prost si needucat esti…daca-mi dau druul,comenteaza postacii pana in 3050…salutari ”expertului”in chichite avocatesti,MATEUTTTTTT,-la bara este 0-inteligentul avocat care a pierdut TOTUL,dar a castigat milioane de euro…! Sicrir,prostime!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.