TEROARE în centrul Aradului: Un bărbat A AMENINŢAT că ARUNCĂ ÎN AER clădirea în care locuieşte!

TEROARE în centrul Aradului: Un bărbat A AMENINŢAT că ARUNCĂ ÎN AER clădirea în care locuieşte!

Locatarii unui imobil din Arad au trăit clipe de coşmar după ce un vecin a ameninţat că va arunca clădirea în aer.

Totul a pornit de la faptul că bărbatul care a deranjat, în repetate rânduri, liniştea vecinilor a fost amendat de jandarmii chemaţi în ajutor la faţa locului. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei informează că apelul locatarilor disperaţi după ce nopţi la rând au fost deranjaţi de un vecin a fost efectuat vineri dimineaţa, în jurul orei 05.40, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

„A fost solicitată intervenţia unui echipaj în zona unui imobil de locuințe situat în zona centrală a municipiului Arad. La adresa precizată, jandarmii au identificat un bărbat care deranja liniștea locatarilor din zonă, ascultând muzică la volum foarte mare. Conform declarațiilor vecinilor, persoana reclamată le-a deranjat liniștea, în repetate rânduri, în special în ore ale nopții. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în respectivul imobil. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 200 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

După ce a primit amenda, bărbatul, care prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool, a continuat să amenințe că aruncă imobilul în aer și că își va da foc. A fost calmat de jandarmi, fiind solicitată și ambulanța pentru un consult de specialitate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.