The Sun CONTINUĂ SĂ PUBLICE fotografii topless, infirmând zvonurile privind renunţarea la acestea

The Sun CONTINUĂ SĂ PUBLICE fotografii topless, infirmând zvonurile privind renunţarea la acestea

Tabloidul britanic The Sun spune că va continua să publice fotografii cu femei topless în pagina 3 a publicaţiei, infirmând, astfel, zvonurile apărute, săptămâna aceasta, privind renunţarea cotidianului la acest tip de conţinut.

Potrivit AFP, o fată cu sânii dezgoliţi a reapărut joi în pagina 3 în The Sun, fapt care infirmă informaţiile publicate, marţi, de cotidianul The Times, potrivit cărora tabloidul britanic urma să renunţe la această tradiţie a topless-ului, începută în 1970.

Ştirea publicată de The Times a fost salutată de organizaţiile feministe şi de câteva dintre autorităţile din Marea Britanie. Însă, joi, The Sun a publicat o nouă fotografie cu o tânără blondă cu sânii goi, sub titlul „clarificări şi corecţii”.

„Ca urmare a recentelor informaţii vehiculate în presă, vrem să clarificăm faptul că aceasta este pagina 3 şi că aceasta este o fotografie a lui Nicole, în vârstă de 22 de ani, din Bournemouth”, a precizat The Sun.

„Vrem să ne cerem scuze pentru jurnaliştii din presa scrisă şi pentru cei de la televiziuni care, în ultimele două zile, au vorbit şi scris despre noi”, a mai scris The Sun.

Foto: huffpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.