Ţi-a fost furat un obiect, intră pe site-ul Poliţiei să vezi dacă a fost recuperat!

Ţi-a fost furat un obiect, intră pe site-ul Poliţiei să vezi dacă a fost recuperat!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad pune la dispoziţia persoanelor cărora le-au fost furate bunuri o secţiune pe site-ul instituţiei în care pot vizualiza bunurile găsite de poliţişti. Prin acest mod, afirmă reprezentanţii instituţiei, se va facilita restituirea către propietari a bunurilor provenite din infracţiuni.

„Începând de luni, site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad (ar.politiaromana.ro) are  o secţiune nouă intitulată «Bunuri găsite». Secţiunea este amplasată în partea dreaptă a paginii de prezentare a inspectoratului şi se regăseşte în rubrica de «Urmăriţi/Dispăruţi». Nouă secţiune a fost gândită pentru a veni în întâmpinarea comunităţii, în slujba căreia poliţiştii se află, astfel încât, persoanele interesate pot să vizualizeze aici bunurile recuperate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate, bunuri care provin din comiterea de infracţiuni. Scopul este facilitarea restituirii bunurilor către proprietarii păgubiţi de infractori”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În această secţiune, oamenii îşi pot regăsi bunuri care le-au fost furate şi pot contacta poliţiştii pentru a reintra în posesia lor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.