Tinerii ALDE Arad se IMPLICĂ în acţiuni în folosul cetăţenilor. Bilanţ la trei luni în noua formulă

Tinerii ALDE Arad se IMPLICĂ în acţiuni în folosul cetăţenilor. Bilanţ la trei luni în noua formulă

Organizaţia de Tineret ALDE Arad este într-un trend ascendent, susţine Ucu Dima, preşedintele acesteia.

„Viziunea mea pentru proiectele viitoare în care ne vom angrena şi ne vom canaliza energia mă face să spun ca vom pastra acest trend. În mai puţin de trei luni, de când mă aflu la conducerea Organizaţiei Judeţene de Tineret ALDE Arad, împreună cu colegii mei, zeci de membri din partid cărora ţin să le mulţumesc pentru devotamentul pe care îl investesc la fiecare acţiune intreprinsa de noi, am reuşit să organizăm trei turnee de fotbal cu scop caritabil prin intermediul cărora am strans 6000 de lei pentru diferite cazuri sociale”, a declarat Ucu Dima, într-o conferinţă de presă.

Acesta s-a referit şi la strângerea de semnături pentru semaforizarea trecerii de pietoni de la liceul de pe Calea Iuliu Maniu. „O altă acţiune reuşită a fost petiţia (strângerea de semnături) pentru semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu, acestă trecere fiind una prost semnalizată unde în mai puţin de 60 zile două persoane au fost accidentate mortal. Împreună cu cele peste 700 de semnături strânse în mai puţin de trei zile am depus o cerere către Biroul Rutier din cadrul Poliţiei de Circulaţie Arad. Aşteptăm acum un răspuns din partea lor, după care ne vom adresa celor responsabili de la Primăria Municipiului Arad. Dacă,prin absurd trecerea pentru pietoni nu va fi semaforizată, vom continua petiţia şi vom persevera până când cetăţenii din Arad vor fi în siguranţă. Au fost instalate benzi de rezonanţă, benzi care produc o gălăgie infernală în momentul în care autoturismele trec peste ele, ştim asta pentru că locatarii blocurilor s-au plâns că nu pot dormi noaptea de gălăgia produsă”, a spus Ucu Dima, precizând că tinerii ALDE vor continua astfel de acţiuni.

Acesta a fost însoţit, într-o conferinţă de presă, de Culda Daniel – consilier local la Apateu, Suslak Marek – consilier local la Nădlac, Narcis Alexandru Bănăţean, responsabil online al ALDE, Cristian Tomuţ – membru al ALDE Craiva, şi Larisa Strună – membru al Organizaăei Studenţilor ALDE Arad. Aceştia au avut scurte intervenţii:

„Sunt alături de ALDE în tot ceea ce facem. Mă voi dedica muncii colective de partid pentru a creste gradul de confort al cetăţenilor comunei Apateu”, a declarat, cu această ocazie, Daniel Culda.

„Îl ajutăm pe domnul primar Ioan Radu Mărginean, primarul oraşului Nădlac. Avem nenumărate proiecte aduse la bun sfârşit, cum ar fi iluminatul public cu becuri led, asfaltarea a peste 10 km de drum şi schimbarea semnelor de circulaţie vechi. Odată cu organizarea turneului de fotbal caritabil, am inaugurat şi noua suprafaţă de joc de pe terenul sintetic”, a spus Suslak Marek.

„Acţiunea de pe Calea Iuliu Maniu a avut un real succes până în acest moment. Sperăm să avem un raspuns favorabil din partea organelor abilitate”, a menţionat Narcis Alexandru Bănăţean.

„Avem un plan pe termen lung, prin care vom încerca să câştigăm încrederea oamenilor din Craiva. Nu va fi uşor, dar sunt sigur că vom face lucruri mari”, a declarat Cristian Tomuţ.

În final, Larisa Strună s-a referit la şcoala politică de vară a ALDE: „Şcoala politică de vară, la care au participat Luşca Denisa Mădălina şi Başa Adriana Marinela, se organizează de două ori pe an şi are la bază educarea tinerilor studenţi ALDE şi pregătirea acestora pentru domeniul politic administrativ. Sunt cursuri constructive care deschid noi orizonturi. Şcoala politică de vara de anul acesta a avut loc în Delta Dunării”.

  1. Ha ha ! Domnule Pistru de cazuri sociale se ocupa PSD-ul Alde are alte preocupari……!!! Nu conteaza…..!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.