Tinerii democrat-liberali arădeni au protestat, în trei benzinării, împotriva majorării accizei la combustibil

Tinerii democrat-liberali arădeni au protestat, în trei benzinării, împotriva majorării accizei la combustibil

Tinerii democrat-liberali din Arad au luat astăzi cu asalt trei benzinării din municipiu unde au protestat împotriva majorării accizei la combustibil. Alături de ei a fost prim-vicepreședintele PDL Arad, Iustin Cionca, dar și câțiva consilieri locali municipali.

De astăzi, România se poate «mândri» cu unul dintre cele mai ridicate prețuri la carburanți din Europa. După introducerea accizei suplimentare de 7 eurocenți, este pentru prima dată când prețul carburanților crește ca urmare a unei decizii, fără alți factori, având ca singur motiv introducerea unei noi taxe, implicit dorința de a colecta mai mulți bani la buget. Într-o societate cu un nivel de trai scăzut, majorarea fiscalității este ultima măsură la care ar trebui să recurgem”, a declarat Iustin Cionca.

Prima benzinărie în care protestatarii PDL s-au oprit a fost cea din zona Podgoria. Nu tolerăm o asemenea scumpire de aceea am ieșit astăzi în stradă. Ponta o să bage de tot mâinile în buzunarele romanilor”, au spus tinerii protestatari.

Aceștia au purtat pancarte pe care erau trecute diverse mesaje: USL fură la pompă”, „Ponta ne-a taxat cu pompa”, „Taxă la pompă, taxă la buzunar” sau „Acciza va scumpi tot”.

Șoferii care au trecut prin zonă au claxonat în semn de solidaritate cu protestatarii.

  1. Da cand ati taiat pensiile si salarile atatia oameni de ce nu ati protestat,mama voastra de hoti

    Raspunde
  2. nu am taiat nimic. PSD va pune voua taxe noi dar va faceti ca nu vedeti!!

    Raspunde
  3. D-le Orlando, ai curaj sa soliciti publicarea adresei prin care „mitinguristii” au solicitat lui jita aprobare pentru actiunea de prost test desfasurata. Sunt sigur ca nu au solicitat deci, astept sa-ti vad curajul cand vei cere sanctionarea mitinguristilor pentru desfasurarea unei actiuni de protest in spatiu public, neautorizata. Atentie ca in lege scrie clar unde nu se pot organiza astfel de actiuni. HAI CURAJ !, ca nu mai musca…..le-au picat dintii…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.