Tinerii din PMP înființează Clubul Antreprenorilor Populari

Tinerii din PMP înființează Clubul Antreprenorilor Populari

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară a lansat o inițiativă aparte de susținere a tinerilor români cu spirit întreprinzător.

Tinerii politicieni populari au propus înființarea Clubului Antreprenorilor Populari, văzut ca un program de susținere reciprocă în domeniul afacerilor pentru membrii, dar și pentru simpatizanții neafiliați, motivați de necesitatea unei alternative de scădere a șomajului în rândul tinerilor. Pentru a face cunoscută inițiativa, OTPMP a lansat următorul apel: „Dacă vrei să ai acces la o piață de desfacere formată din tineri din toată țara, la sprijin specializat în administrarea unei afaceri, la reduceri de preț, la colaboratori din alt județ, și alte posibilități de networking, te invităm să faci parte din Clubul Antreprenorilor Populari”. Ideea a fost preluată și de conducerea organizației arădene a PMP. „Venim în întâmpinarea acestei inițiative a tinerilor noștri colegi, reprezentaţi de Ramona Rus, lidera tinerilor PMP-işti arădeni şi candidat la Camera Deputaţilor, care doresc astfel să pună bazele unei organizații menite să-i ajute pe tinerii oameni de afaceri aflați la început de drum. Vom sprijini activitățile organizației județene de tineret a PMP Arad, pentru a se implica în diseminarea la nivelul județului a informațiilor referitoare la activitatea Clubului Antreprenorilor Populari. Acesta este dedicat celor care doresc să-și dezvolte afacerile, să realizeze parteneriate și să beneficieze de consultanță profesionistă pentru a-și dezvolta business-ul”, a declarat ec. Florin Remețan, președintele organizației județene Arad a PMP.

Cei care doresc să devină membri ai Clubului Antreprenorilor Populari pot completa formularul de înscriere de pe site-ul www.otmp.ro și apoi vor primi un user și o parolă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.