Tinerii social-democraţi din Arad s-au întâlnit cu Victor Ponta

Tinerii social-democraţi din Arad s-au întâlnit cu Victor Ponta

Peste 100 de membri ai Tineretului Social Democrat din Arad au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Şcoala de Vară a TSD care a avut loc la Mamaia şi Constanţa, pentru a pregăti campania electorală.

Programul manifestărilor a fost deosebit de „stufos”, arată social-democraţii într-un comunicat de presă, menţionând că a avut loc şi o întâlnire cu Victor Ponta, la care au participat peste 1.500 de tineri. Cei peste o sută de arădeni, coordonaţi de vicepreşedintele PSD Arad Ilie Cheşa, au participat şi ei la acest eveniment, fiind a doua organizaţie ca număr de participanţi după gazdele din Constanţa.

„Suntem mândri că organizaţia TSD Arad a putut participa la Şcoala de Vară cu atât de mulţi membri. Atelierele unde tinerii se pregătesc în organizarea şi dezvoltarea strategiilor campaniei vor face diferenţa în planul realităţii alegerilor din această toamnă”, a declarat Cătălina Ardelean, preşedinte al Organizației Judeţene TSD Arad.

„Sunt, sincer, curios dacă detractorii noştrii vor reuşi să ajungă la nivelul unde le-am ridicat ştacheta”, a declarat, la rândul său, Ilie Cheşa, vicepreşedintele PSD Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.