Top 5 cele mai reuşite combinaţii de zodii

Top 5 cele mai reuşite combinaţii de zodii

Este imposibil ca măcar o dată să nu fi căutat sau să nu ne fi interesat de persoana cu care ne-am potrivi cel mai bine între aşternuturi. Poate ce nu am ştiut până acum este faptul că toate pornesc de la zodia sub care ne-am născut.

Ei bine, în cele ce urmează, vom vedea alături de cine putem avea o noapte de neuitat şi care sunt cele mai reuşite combinaţii de zodii, când vine vorba de capitolul sex.

 1.         Berbec şi Săgetător

Clar vor ieşi scântei atunci când vã veţi întâlni, indiferent de circumstanţe. Vor dispărea toţi din încăpere, privirile voastre se vor contopi într-una singură iar dorinţa va pluti în aer. Un asemenea cuplu nu se va plictisi în veci şi cei doi vor căuta întotdeauna noi şi noi metode de a menţine relaţia vie şi frumoasă. Sunteţi amândoi persoane active ce se pot bucura de orice şi oricine, atâta timp cât sunteti împreună.

 2.         Fecioara şi Taur

Sunteţi extrem de determinaţi amândoi, însă nu pentru definitivarea unei relaţii ci mai mult pe satisfacerea sexuală. Taurul este un viril, ce pune mare preţ pe rezistenţă fizică, iar Fecioara va face întocmai ce îi cere şi ce-şi doreşte Taurul, iubind să-l vadă satisfăcut şi mulţumit pe deplin. Sunt două firi puternice, aşa că după ce întregul act se sfârşeşte, poate pleca fiecare în direcţia lui, fără resentimente şi dorinţa de a mai căuta persoană în cauzã.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.