Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

Top 5 zodii care suferă cel mai mult în dragoste

Dragostea este un subiect destul de sensibil şi un capitol fără sfârşit din viaţa noastră. Sunt sigură că nu doar o dată aţi trecut printr-o drama şi cu greu aţi putut depãşi momentul. Dar acesta nu este cazul tuturor; din cele 12 zodii, 5 sunt mai puţin norocoase, iar restul se descurcă destul de bine şi-şi manageriază această stare foarte bine.

Ştiu că v-am făcut curioşi, aşa că în rândurile ce urmează, vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii mai nefericite, care suferă cel mai mult din pricina dragostei.

1.         Rac

Nativii acestei zodii sunt extraordinar de sensibili şi îşi doresc atât de mult pe cineva alături încât au tendinţa să uite de ei înşişi şi să pună pe primul loc fericirea partenerului, chiar dacă nu este el cel potrivit. Este o fire mai slabă, excesiv de precaută şi nesigură, care se impune de foarte puţine ori şi se lasă condus, însă, atunci când i se umple paharul, să fii sigur că nu se mai uită în urmă şi îşi vede de drum, cu sau fără tine.

2.         Berbec

Berbecul nu suferă din dragoste din aceleaşi motive ca şi Racul. Singurul motiv pentru care se află în acest top este încăpăţânarea lui fără margini. Dacă a greşit şi din pricina lui se naruieste o relaţie, nu-şi va cere scuze şi nici nu va accepta faptul că a greşit sau să-şi asume ci preferă să sufere în tăcere până când partenerul sãu docil îl va ierta sau va lua vină asupra lui în totalitate.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.