Tot mai mulți adolescenți RENUNȚĂ, fără pic de regret, la GOANA după „like-uri”. Ce aleg ÎN SCHIMB!

Tot mai mulți adolescenți RENUNȚĂ, fără pic de regret, la GOANA după „like-uri”. Ce aleg ÎN SCHIMB!

Deși mulți spun că dacă nu ai cont pe rețelele de socializare, nu exiști, foarte mulți adolescenți decid, zilnic, să renunțe la contul de Facebook sau Intagram.

Sunt acei adolescenți și tineri care preferă să ţină legătura cu prietenii şi colegii lor nu prin intermediul unor reţele de socializare, ci prin telefon sau întâlnindu-se în realitate cu ei. Aceștia consideră că rețelele sociale nu le sunt necesare şi nu pierd nimic dacă nu le utilizează.

Conform unui studiu al Pew Research Center din 2015, 92% dintre adolescenţii americani intră online zilnic și chiar de mai multe ori pe zi, 71% folosesc Facebook, 50% Instagram şi 41% Snapchat. Aproape trei sferturi dintre ei utilizează mai multe reţele de socializare, iar un adolescent obişnuit are, conform Pew, aproximativ 145 de prieteni pe Facebook şi 150 de persoane care îl urmăresc pe Instagram.

Majoritatea celor care evită utilizarea reţelelor de socializare online nu au fobie de tehnologie, ci sunt tineri care au telefoane mobile cu care ţin legătura cu prietenii, de regulă prin mesaje text. Ei se descurcă foarte bine să navigheze pe Internet şi ştiu ce sunt reţelele de socializare, dar nu le place să le folosească.

  1. Asta inseamevarata viata !! si adevarati prieteni !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.