Trafic BLOCAT pe DN7, între Arad şi Deva, în urma unui GRAV ACCIDENT soldat cu OPT victime!

Trafic BLOCAT pe DN7, între Arad şi Deva, în urma unui GRAV ACCIDENT soldat cu OPT victime!

Două persoane au decedat iar alte şase au fost rănite în această dimineaţă în urma unui grav accident rutier ce a avut loc pe DN7, între Arad şi Deva.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06.00, în comuna Leşnic, traficul pe DN7 fiind blocat, pe ambele sensuri, aproape două ore. Potrivit poliţiştilor, în accident au fost implicate două autoturisme. Primele cercetări efectuate la faţa locului indică faptul că şoferul unui autoturism care circula pe DN 7, pe direcţia Deva spre Arad, a efectuat o depăşire neregulamentară, moment în care autovehiculul condus de acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului dintre cele două maşini, şoferul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 52 de ani din Lugoj, a decedat pe loc, la fel ca şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta faţă, o femeie în vârstă de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Au mai fost rănite alte şase persoane, din care cinci din autoturismul care a intrat pe contrasens şi una din autovehiculul care circula regulamentar.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.